Landal Rønbjerg

Midden in het veelzijdige landschap van Limfjord ligt Landal Rønbjerg, een ideaal familiepark met vele gevarieerde faciliteiten. De actievelingen gaan het avontuur aan op de wakeboardbaan of nemen het op de hindernisbaan tegen elkaar op. Doet u het liever wat rustiger aan? Sla dan een balletje op de midgetgolfbaan. Hier ontspant u in de warme sauna. De kinderen beleven uren lang plezier en vertier op het park. Zo zijn er tijdens de schoolvakanties allerlei speciale activiteiten en worden de mooiste kunstwerken gecreëerd in creatieve werkplaats. In het grote indoorspeelparadijs worden er hutten gebouwd van grote LEGO®-stenen en roetsjen de kinderen van de klimvulkaan. Ook een wandeling of fietstocht in de omgeving is zeker de moeite waard. Bekijk bijvoorbeeld wilde dieren op het eiland Livø of ga gezellig shoppen in Aalborg.

Ontwaak aan de kust

Midden in het Limfjord tussen de stranden, zandduinen, rotsen en baaien bevindt zich Landal Rønbjerg.
  • Ca. 60 km van Thisted
  • Brasserie
  • ParkShop
  • Overdekt zwemparadijs
  • Wasserette
  • Parkeren op een parkeerplaats in de buurt van de accommodatie

Accommodaties

Dit park beschikt over 205 bungalows variërend van 2 tot 8 personen. Alle bungalows op Landal Rønbjerg zijn rookvrij. U vindt op dit park zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Landal Rønbjerg beschikt over een brasserie en een ParkShop. Daarnaast is er een overdekt zwemparadijs. Het park beschikt over diverse sportfaciliteiten, zoals een sportzaal en een voetbalveld. In de zomer zijn er mogelijkheden om te watersporten en er zijn genoeg wandel- of fietstochten door de heuvels van Limfjord.