Landal Schuttersbos

Tijdens de bootreis snuift u het eilandgevoel al op! De karakteristieke Brandaris verwelkomt u al van verre. Ervaar dit typische eilandgevoel tijdens uw verblijf op Landal Schuttersbos. Vanuit het knusse vakantiepark in Midsland loopt u zo het bos en de duinen in. En na uren zwerven langs de vloedlijn, geniet u lekker na met een Terschellinger jutterbitter in uw rietgedekte cottage. Op het eiland bieden de ruim 250 km aan wandelpaden u de kans om de bossen, duinen, heide en brede stranden van Terschelling te ontdekken. Liever het eiland op de fiets verkennen? Fietsen langs de Waddendijk geeft u de mooiste vergezichten. Dat is optimaal vakantie vieren!

Rust op de Wadden

Landal Schuttersbos ligt bij Midsland op het prachtige Waddeneiland Terschelling wat te bereiken is via de boot die vertrekt uit Harlingen.
  • Vaartijd vanaf Harlingen vanaf 50 min (sneldienst)
  • Gratis draadloos internet
  • Parkeren bij de accommodatie

Accommodaties

Met 41 rietgedekte en rookvrije standaard cottages van 2 tot 6 personen bevindt dit park zich vlak bij de duinen en het strand. Alles wat u van een verblijf op een Waddeneiland mag verwachten vindt u bij Landal Schuttersbos!

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Schuttersbos
  • 6-persoons bungalow (type 4-6D)
  • Vanaf € 3.750,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Bij de cottages is het mogelijk om 1 auto te parkeren. Vlakbij het park zijn er verschillende activiteiten zoals, strandzeilen, kitesurfen en blokarten mogelijk.

Praktische info

Landal Schuttersbos
Duinweg Midsland 93
8891 HR Midsland Nederland
Tel. +31-(0)562 44 53 33
schuttersbos2@landal.nl
      

Andere parken op de Waddeneilanden

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).