Landal Seawest

Midden in de ongerepte natuur van West-Jutland, niet ver van de Noordzee, ligt Landal Seawest. Een modern vakantiepark voor het hele gezin. Op en rondom het park is genoeg te doen voor jong en oud! Ontdek de zandduinen van Blåbjerg Klitplantage, direct naast het park gelegen. Hier vindt u de beste hiking- en mountainbikeroutes van Denemarken. Of ga samen met de kids naar LEGOLAND®. Na een actieve dag in de buitenlucht geniet u van een heerlijk diner in een van de drie restaurants op het park. Het park beschikt over een zwemparadijs en een grote sportzaal. De kids vermaken zich prima op het park met een indoorspeelplaats, springkussens, trampolines, midgetgolf en een voetbalveld.

Direct aan de duinen

Midden in de ongerepte natuur van West-Jutland, niet ver van de Noordzee, ligt Landal Seawest. Een modern vakantiepark voor het hele gezin. Op en rondom het park is genoeg te doen voor jong en oud!
  • Ca. 45 km van Esbjerg
  • Maximaal 1 auto parkeren bij de accommodatie
  • Overdekt zwemparadijs
  • Brasserie
  • Supermarkt

Accommodaties

Het park beschikt over 255 bungalows van 4 tot 12 personen met een standaard inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich bungalows waar u met uw hond kan verblijven. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over een groot scala aan faciliteiten, waaronder een zwemparadijs, een indoorspeelplaats, een supermarkt en een brasserie.