Landal Sluftervallei

Bij helder weer ziet u het vaste land nog liggen. Toch bent u op Waddeneiland Texel helemaal weg van het alledaagse leven in Nederland. Uw accommodatie op Landal Sluftervallei ligt midden in de begroeide duinen. Met de haren in de wind maakt u vanaf het vakantiepark de mooiste wandelingen. Met de fiets naar het Maritiem en Juttersmuseum in Oudeschild is ook een aanrader. Met een restaurant, overdekt zwembad, speeltuin en waterspeelplaats hoeven u en uw kinderen zich op het park ook zeker niet te vervelen. Vlakbij ligt Golfbaan de Texelse met in totaal 2.945 meter aan grote greens, bunkers en waterhindernissen. De Sluftervallei ligt midden in de duinen en grenst aan Natuurgebied De Slufter en de Eierlandsche Duinen. Ontdek alleen of met een natuurgids wie de bewoners zijn van deze gebieden en welke planten en struiken hier groeien.

Omringd door duinen

Landal Sluftervallei bevindt zich op het Waddeneiland Texel en ligt midden in de duinen. Het parkterrein grenst aan Natuurgebied De Slufter en de Eierlandse Duinen.

  • Midden in de duinen
  • Parkeren bij de bungalow
  • Zwembad
  • Brasserie De Kajuit
  • Wasserette
  • ParkShop (ook online)

Accommodaties

Het park beschikt over 316 bungalows van 4 tot 24 personen met een standaard tot luxe inrichting en daarnaast beschikt het park ook over 16 stacaravans. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals kinderbungalows, mindervalide bungalows en bungalows voor gasten met astma of COPD (geen open haard). Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Sluftervallei
  • 4-persoons bungalow (type 4C)
  • Vanaf € 4.000,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een binnenzwembad, bowlingbaan, diverse horecagelegenheden, ParkShop en een Fun & Entertainment-programma.

Praktische info

Landal Sluftervallei
Krimweg 102
1795 LS De Cocksdorp Nederland
Tel. +31-(0)222 31 62 14
sluftervallei@landal.nl
      

Andere parken op de Waddeneilanden

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).