Unieke locatie in het Moezelgebied

Landal Sonnenberg ligt in het wijngebied Moezel op een plateau boven de rivier en de wijngaarden. Vanuit het hertenkamp heeft u een wijds uitzicht over dit prachtige cultuurlandschap. Het vakantiepark ligt tussen Trier en Bernkastel-Kues en heeft een goede aansluiting op de A1.
  • Op ongeveer 30 km afstand van Trier
  • Parkeren vlakbij de accommodatie
  • Overdekt zwembad
  • Modern restaurant
  • Klimbos – ook voor incentives etc.
  • Hertenkamp

Accommodaties

Landal Sonnenberg heeft 213 bungalows en 29 appartementen van 2 tot 10 personen in een standaard tot luxe inrichting. Onder deze accommodaties bevinden zich ook rookvrije, huisdiervrije en mindervalide bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Parkfaciliteiten

Landal Sonnenberg heeft een vernieuwde Brasserie die volledig is gewijd aan wijn. De Parkshop biedt een groot assortiment aan en is verbonden met de sfeervolle vinotheek, waar ook individuele wijnproeverijen plaatsvinden. Het grote overdekte zwembad, het wildpark, het klimbos en een uitgebreid sport- en vrijetijdsprogramma zorgen voor veel afwisseling.

Klimmen en klauteren

Het aangrenzend klimpark aan Landal Sonnenberg is een populaire attractie in de regio. Wald-Abenteuer is één van onze partners. Het park heeft spectaculaire attracties te bieden: 6 parcours, 40 klimelementen en de reuze-Tarzansprong voor de echte dappere onder ons. De helft van de klimelementen is toegankelijk voor kinderen vanaf vier jaar met een minimale lengte 1 meter, de overige elementen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 9 jaar (tot 14 jaar onder begeleiding van een volwassene) en een minimale lengte van 1,40 meter.
In de winter is het klimpark gesloten.

Andere parken in Duitsland