Landal Sonnenberg

In Leiwen aan de Moezel, op een bosrijk bergplateau midden tussen de wijnvelden, vindt u Landal Sonnenberg. Dit grote vakantiepark beschikt naast 215 bungalows en 29 appartementen, over stacaravans en campingplaatsen. De regio Moezel staat vooral bekend vanwege de Moezelwijnen die in de wijngaarden langs de rivierhellingen worden geoogst. Tijdens uw verblijf maakt u kennis met deze grote wijnen en als u wilt, met de boeren die ze produceren. In de wijndorpjes gaat het er nog echt 'gemütlich' aan toe. Vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar zijn er wijnfeesten. En u bent natuurlijk van harte welkom. Maar naast wijn proeven, kunt u in dit gedeelte van Duitsland net zo goed golfen, parachutespringen, zweefvliegen, ballonvaren of paardrijden. Landal Sonnenberg ligt op slechts twee uur rijden van Maastricht. Soms hoeft u maar een klein stukje van huis om in een compleet andere wereld te komen.

Unieke locatie in het Moezelgebied

Landal Sonnenberg ligt in het wijngebied Moezel op een plateau boven de rivier en de wijngaarden. Vanuit het hertenkamp heeft u een wijds uitzicht over dit prachtige cultuurlandschap. Het vakantiepark ligt tussen Trier en Bernkastel-Kues en heeft een goede aansluiting op de A1.
  • Op ongeveer 30 km afstand van Trier
  • Parkeren vlakbij de accommodatie
  • Overdekt zwembad
  • Modern restaurant
  • Klimbos – ook voor incentives etc.
  • Hertenkamp

Accommodaties

Landal Sonnenberg heeft 213 bungalows en 21 appartementen van 2 tot 10 personen in een standaard tot luxe inrichting. Onder deze accommodaties bevinden zich ook rookvrije, huisdiervrije en mindervalide bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Parkfaciliteiten

Landal Sonnenberg heeft een vernieuwde Brasserie die volledig is gewijd aan wijn. De Parkshop biedt een groot assortiment aan en is verbonden met de sfeervolle vinotheek, waar ook individuele wijnproeverijen plaatsvinden. Het grote overdekte zwembad, het wildpark, het klimbos en een uitgebreid sport- en vrijetijdsprogramma zorgen voor veel afwisseling.

Klimmen en klauteren

Het aangrenzend klimpark aan Landal Sonnenberg is een populaire attractie in de regio. Wald-Abenteuer is één van onze partners. Het park heeft spectaculaire attracties te bieden: 6 parcours, 40 klimelementen en de reuze-Tarzansprong voor de echte dappere onder ons. De helft van de klimelementen is toegankelijk voor kinderen vanaf vier jaar met een minimale lengte 1 meter, de overige elementen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 9 jaar (tot 14 jaar onder begeleiding van een volwassene) en een minimale lengte van 1,40 meter.
In de winter is het klimpark gesloten.

Andere parken in Duitsland