Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Op loopafstand van de prachtige kustlijn van Nieuwvliet-Bad in Zeeland ligt vakantiepark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Een prachtig vakantiepark waar u heerlijk kunt verblijven in een van de 4- tot 22-persoonsaccommodaties. In de royale woningen met typische Zeeuwse uitstraling kunt u genieten van het strand, vertier en de natuur. Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om haar gemoedelijke, culinaire en gastvrije karakter. Zoekt u gezelligheid in één van de stadjes, dan kunt u mosselen eten in mosselstad Philippine, een gezellig terrasje pakken in Sluis of een bezoek brengen aan de historische Belgische steden Knokke, Brugge of Gent. Geeft u de voorkeur aan rust en ruimte trekt u zich dan terug en geniet van het weidse landschap dat Zeeuws-Vlaanderen u biedt.

Ontdek het zeeuwse landschap

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ligt op steenworp afstand van de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen.

  • Ca. 40 km van Terneuzen
  • Op loopafstand van het strand
  • Overdekt zwembad
  • Restaurant
  • Wasserette

Accommodaties

Het park beschikt over 193 royale woningen met typisch Zeeuwse uitstraling van 4 tot 22 personen in een standaard tot luxe inrichting. Onder deze accommodaties bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder een restaurant, een overdekt zwembad, een indoorspeelplaats (110 m²) en diverse speel- en sportvoorzieningen.