Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Uw vakantie doorbrengen direct aan zee? Op loopafstand van de prachtige kustlijn van Goeree-Overflakkee ligt Landal Strand Resort Ouddorp Duin. In een uniek duinlandschap komt u helemaal tot rust in één van de 4- tot 24-persoons ruime Zeeuwse villa’s. Geniet van de zilte zeelucht, terwijl uw kinderen spelen in de indoorspeeltuin of op het speelduin. Lekker plonzen in het zwembad en daarna aanschuiven voor een heerlijk diner… De omgeving ontdekken? Het eiland Goeree-Overflakkee ligt in Zuid-Holland, maar wordt vaak gezien als het noordelijkste van de ‘Zeeuwse’ eilanden. Door het dialect, de cultuur en de ligging tussen de Noordzee, het Grevelingenmeer en uitgestrekte polders en dijken, ademt het een Zeeuwse sfeer uit. Zoek de gezelligheid op in de pittoreske badplaats Ouddorp met vele terrasjes en winkeltjes of verken één van de vele natuurgebieden. Hier vindt u het beste van twee provincies. Of u nu wilt fietsen, wandelen, zwemmen of watersporten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Midden in de duinen

Landal Strand Resort Ouddorp Duin ligt op een prachtige locatie in de duinen, ca. 50 meter van het Noordzeestrand met in de omgeving plaatsen zoals Brielle, Hellevoetsluis en Zierikzee.

  • Ca. 50km van Rotterdam
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • Parkshop (ook online)
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's 

Accommodaties

Het park beschikt over 120 moderne villa's variërend van 4- tot 24-persoons. Landal Strand Resort Ouddorp Duin ligt in een duinlandschap aan het brede strand ‘t Flaauwe Werk, dichtbij het Grevelingenmeer. De villa's passen uitstekend in de omgeving door de architectuur die perfect aansluit op het gebied.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Strand Resort Ouddorp Duin
  • 4-persoons bungalow (type 4C)
  • Vanaf € 4.500,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Door de ideale ligging aan zee is Landal Strand Resort Ouddorp Duin dé plek om diverse watersporten uit te oefenen. U kunt hier kitesurfen, zeilen of racen over het strand in een blokart. Houdt u meer van het vaste land? Vanuit het park zijn er veel fiets- en wandelmogelijkheden naar prachtige duingebieden zoals Grevelingen en Middelduinen. Ouddorp heeft tal van mogelijkheden om heerlijk te tafelen. In de verschillende restaurants kunt u genieten van diverse lokale specialiteiten.

Praktische info

Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Westerweg 18
3253 LX Ouddorp Nederland
Tel. +31-(0)187 70 02 22
ouddorpduin@landal.com
      

Andere parken in Zuid-Holland

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).