Landal Stroombroek

Stoere oerbossen, Middeleeuwse dorpjes, mysterieuze kastelen en landerijen. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Maar ook diverse steden zoals Doetinchem liggen in de buurt van dit bungalowpark in de Achterhoek, vlakbij de grens met Duitsland. Bij Landal Stroombroek bent u er echt even tussenuit. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas en een kabelwaterskibaan. Echte innerlijke rust vindt u in wellnesscentrum Palestra. Behoefte aan een Tibetaanse klankschaalmassage of de warmte van de sauna-kota’s uit Lapland? Het kan allemaal hier in Gelderland. Weer helemaal opgeladen? Het park biedt volop stoere en actieve Fun & Entertainment-activiteiten in de schoolvakanties. Ook Bollo is van de partij zodat u een kunt genieten van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin!

Prachtige Achterhoek

Landal Stroombroek ligt aan de voet van de Montferlandse heuvels. Het park ligt dichtbij Doetinchem, Zutphen, Arnhem, de A18 en de A12.

  • Ca. 36 km van Arnhem
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • Parkshop
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park telt 225 bungalows van 4- tot 6-persoonsbungalows met een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije en huisdiervrije bungalows en mindervalide bungalows. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Stroombroek
  • 6-persoons bungalow (type 6AM)
  • Vanaf € 2.800,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een ruim scala aan faciliteiten, waaronder een zwembad, Palestra Sauna, Beauty & Body en een restaurant. In de omgeving van het park vindt u tevens de langste (900m) waterskibaan (teleskibaan) van Nederland.

Praktische info

Landal Stroombroek
Landweerswal 2
7047 CE Braamt Nederland
Tel. +31-(0)314 39 98 00
stroombroek@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).