Thuiswerken

Thuiswerken bij Landal GreenParks

Zoekt u een rustige werkplek voor u zelf of uw medewerkers? Bij Landal bent u aan het goede adres!
Wordt het een moderne bungalow in de bossen of op loopafstand van het strand? Tijdens de lunchbreak een mooie wandeling maken in de omgeving, geeft u weer nieuwe energie! Onze geselecteerde parken beschikken over alle faciliteiten voor een ontspannen werkplek. 

Ruime keuze aan vakantieparken met thuiswerk mogelijkheden

  • Rust en ruimte om u te concentreren
  • Inspirerende omgeving
  • Gratis wifi
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Vraag hier uw offerte aan

Uw collega’s “live” ontmoeten op 1,5 meter afstand

Op zoek naar een plek waar u een belangrijk gesprek niet digitaal hoeft te voeren? De bungalows op de parken van Landal GreenParks beschikken over voldoende ruimte om zonder problemen uw collega op 1,5 meter afstand te spreken. Een wandeling samen door de natuur in de buurt van het park geeft een nieuwe dimensie aan het functionerings- of beoordelingsgesprek. Of wat dacht u van “live” vergaderen? Geen enkel probleem! Dit kan in diverse bungalows, maar er zijn ook diverse parken van Landal GreenParks die beschikken over vergaderzalen die kunnen worden ingericht volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor een hybride vergadering. We denken graag met u mee!

Een werkplek voor lange termijn

Zoekt u een werkplek voor een midweek, week of voor een maand? Een bungalow voor een langere periode aaneengesloten huren in plaats van incidenteel? Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Wij verhuren onze bungalows ook voor lange termijn. Op deze manier bent u verzekerd van een werkplek op afstand voor u zelf, maar het is ook mogelijk om uw medewerkers bijvoorbeeld afwisselend in alle rust te kunnen laten werken. De lange termijn huur is altijd inclusief een wekelijkse sanitair schoonmaak en een regelmatige bedlinnen wissel. Ook een extra wissel schoonmaak kan worden bijgeboekt. Daarnaast is het verblijf uit te breiden met o.a. catering in de bungalow.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Vraag hier uw offerte aan

Thuiswerken bij Hof van Saksen

Na een dag ‘thuiswerken’ even helemaal ontspannen… op Hof van Saksen kan het! Op dit resort kunt u rustig werken met uitstekende wifi in de boerderij waarin u verblijft. Een boerderij heeft een ruime eettafel, keuken (met Nespresso koffiemachine en filterkoffiezetapparaat), openslaande tuindeuren naar een terras met meubilair. Uiteraard kunnen wij zorgen voor een lunch en boodschappen in de boerderij. Naast het werken, kunt u op afspraak genieten van onze Spa & Wellness, beauty behandelingen of maak een mooie wandeling in de omgeving. 
Thuiswerken op Hof van Saksen