Landal Travemünde

Het Ostseeheilbad Travemünde belooft gastvrijheid, ontspanning, wellness en sport. Direct tegenover Travemünde, op het schiereiland Priwall, ligt het vakantiepark Landal Travemünde. Deze is goed bereikbaar per veerboot. De vrijstaande bungalows liggen vlakbij het uitgestrekte zandstrand. Hier kunt u lange wandelingen maken en ontspannen in een traditionele strandstoel. Direct aan de jachthaven en de boulevard van de nieuwe Priwall liggen de maritiem moderne vakantieappartementen. Met veel comfort, grote balkons en terrassen voelt u zich helemaal thuis. Wandelend langs de beroemde Travemünde boulevard kunt u schepen en boten van alle soorten bewonderen. Typische visserscafé’s en de historische vuurtoren wachten op u. Verder is er ook hun trots: de viermastbark “Passat”, gelegen aan de waterkant. De UNESCO en de stad van de marsepein: Lübeck en Timmendorfer strand zijn ook dichtbij.

Direct aan het strand

Het decor van Landal Travemünde is de branding van de Oostzee en het groen van schiereiland Priwall. Landal Travemünde ligt vlakbij Lübeck en de A1.

  • Ca. 519 km van Utrecht 
  • Ca. 18 km van Lübeck
  • Direct aan het strand van de Oostzee
  • Eigen parkeerplaats bij de bungalow
  • Gelegen op het schiereiland Priwall ten oosten van Travemünde

Accommodaties

Het park beschikt over bungalows van 4 tot 10 personen en appartementen voor 2 tot 8 personen in een comfort tot luxe (plus) inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Faciliteiten

Het park beschikt over een broodjes- en ontbijt service. Vlakbij het park vindt u een breed zandstrand, jachthaven, restaurants en winkels.

Andere parken in Duitsland