Landal Vierwaldstättersee

De 42 comfortabele appartementen van Landal Vierwaldstättersee liggen aan het Vierwoudstedenmeer, één van de mooiste meren van Europa. Daarnaast kijken hier in Morschach de Alpenreuzen Rigi en Pilatus op u neer. Vanaf dit vakantiepark heeft u geweldig uitzicht op het meer en de omringende Zwitserse Alpen die 's winters volop ski-mogelijkheden bieden. Een tocht naar deze bergtoppen van Centraal-Zwitserland kunt u vanaf het park starten. Even wat anders? U bent zo in Luzern of de Zwitserse stad Zürich. Na een enerverende dag in de bergen, op het water of in de stad heeft gehad: dankzij het Romeins-Ierse thermencomplex en de binnen- en buitenzwembaden op het park komt u weer tot rust. Heerlijk ontspannen in de stoom-, zout- en warmwaterbaden en het grote saunalandschap. Of verwen uzelf met een schoonheidsbehandeling in de wellness en spa-oase.

Park met uitzicht!

De appartementen van Landal Vierwaldstättersee liggen aan een het Vierwoudstedenmeer bij Luzern en Zürich nabij de A1/2 en E35.

  • Ca. 50 km van Luzern
  • Gelegen op een zonnig plateau
  • Aan het Vierwoudstedenmeer
  • Ondergrondse parkeergarage
  • Binnen- en buitenzwembaden
  • Gratis wifi in alle accommodaties (high-speed tegen betaling)

Accommodaties

Het park beschikt over 42 comfortabele appartementen van 4 tot 12 personen met een comfort inrichting. Het gehele complex huisdiervrij en rookvrij. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten zoals een Romeins-Iers Thermencomple, een restaurant en een fitnesscentrum. Het park ligt aan het Vierwoudstedenmeer.

Andere parken in Zwitserland