Landal Village l'Eau d'Heure

In dit glooiende decor verblijft u in sfeervolle bungalows. Vanaf de pier of het strand geniet u van het uitzicht. Sportievelingen kunnen zwemmen, vissen, kanoën, surfen of stand up paddlen. Kinderen springen op de airtrampoline en leven zich uit in de indoorspeelplaats. Het zwemparadijs met glijbaan, peuterbaden voorzien van speeltoestellen en het spraypark zorgen voor waterplezier tijdens uw vakantie.

Direct aan het meer

Landal Village l’Eau d’Heure ligt In het zuiden van Wallonië aan Lac de la Platte Taille dichtbij Charleroi en nabij de N40.
  • Ca. 38 km van Charleroi
  • Gratis draadloos internet
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 222 bungalows van 2 tot 10 personen in een standaard tot extra luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Village l'Eau d'Heure
  • 6-persoons bungalow (type 6C1)
  • Vanaf € 2.900,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over verschillende horecagelegenheden. Gasten kunnen voordelig gebruik maken van de aanwezige openbare faciliteiten op het park en in het Aquacenter, zoals het luxe zwembad en de tennisbaan.

Praktische info

Landal Village l'Eau d'Heure
Rue du Bois du Four 7 A
B-6440 Froidchapelle België
Tel. +32-(0)71 65 58 65
leaudheure@landal.be
      

Andere parken in België

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).