Landal Village les Gottales

Landal Village les Gottales ligt op de top van de St. Jacques in het Belgische Trois-Ponts. Vanuit de vakwerkhuisjes en torenkamers van dit vakantiepark heeft u prachtig zicht op het landschap van de Ardennen. Beneden u ligt de rivier de Amblève, goed voor spannende kanotochtjes. In de bossen maakt u een paardrijtocht of springt u op de mountainbike. De watervallen in Coo en Durbuy zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, net als de abdij van Stavelot.

Midden in de Ardennen

Landal Village les Gottales ligt op de top van de Mont St. Jacques in het Belgische Trois Ponts in de Ardennen en nabij de A27 en A26.

  • Ca. 55 km van Luik
  • (beperkt) gratis draadloos internet
  • Autovrij parkeren, gratis parkeren op de centrale parkeerplaats

Accommodaties

Het park beschikt over 41 idyllische accommodaties van 2 tot 6 personen in een standaard uitvoering. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Village les Gottales
  • 4-persoons bungalow (type 4B1)
  • Vanaf € 2.100,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Landal Village Les Gottalles is een van de kleinste parken van Landal GreenParks. Op dit rustige park met een prachtige omgeving in de Ardennen is het dan ook heerlijk rustig vertoeven.

Praktische info

Landal Village les Gottales
Saint Jacques 20
B-4980 Trois-Ponts België
Tel. +32-(0)80 68 50 38
village.lesgottales@landal.com
      

Andere parken in België

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).