Landal Vitamaris

Waddeneiland Schiermonnikoog is in z’n geheel een Nationaal Park. Overal waar u kijkt, prijkt de natuur. U verblijft op Landal Vitamaris, een appartementencomplex met 62 comfortabele en moderne appartementen. Hier kunt u heerlijk genieten in onze nieuwe beauty- en massagesalon of van de gratis wellnessruimte met verschillende sauna’s en Turks stoombad. De breedste zandstranden van Europa liggen op slechts 10 minuten lopen van het vakantiepark. De fiets- en wandelpaden leiden u over de rest van het eiland, door bossen, duinen en langs typische eilanderhuizen. Bij Landal Vitamaris komt u ook tot rust in de lounge en de ontspanningsruimte met kinderspeelplaats. Daarnaast heeft het appartementencomplex een overdekt zwembad en een speeltuin.

Ontdek Schiermonnikoog

Het appartementencomplex Landal Vitamaris ligt op het Waddeneiland Schiermonnikoog.

  • Vaartijd vanaf Lauwersoog +/- 45 min
  • Gratis draadloos internet

Accommodaties

Het appartementencomplex beschikt over 62 appartementen van 2 tot 8 personen met een comfort tot luxe inrichting. Het gehele complex is huisdiervrij en rookvrij. Zo is er voor iedere gast een geschikte accommodatie te vinden.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Vitamaris
  • 4-persoons appartement (type 4-6D1)
  • Vanaf € 3.250,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Op Landal Vitamaris is het genieten in de wellnessruimte met sauna's en Turks stoombad. Het dorp Schiermonnikoog beschikt over vele horecagelegenheden.

Praktische info

Landal Vitamaris
Badweg 53
9166 NE Schiermonnikoog Nederland
Tel. +31-(0)519 531 840
vitamaris@landal.nl
      

Andere parken op de Waddeneilanden

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).