Landal Warsberg

Hooggelegen tussen de wijnvelden van de rivier de Saar, ligt het prachtige Landal Warsberg. Dit park heeft naast 145 bungalows, ook stacaravans en campingplaatsen. Onder u ligt het stadje Saarburg. Zo'n klein stadje, zoveel te doen. In Saarburg maakt u een ritje op de zomerrodelbaan, gaat u op ontdekking in de burchtruïne en bewondert u de waterval. Ook het drielandenpunt op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg is dichtbij. U ontdekt dus net zo makkelijk de oude dorpjes van Triererland, als de steden Metz en Luxemburg over de grens. Vanuit het vakantiepark worden regelmatig wijnproeverijen georganiseerd. En voor de kinderen is er een overdekt zwembad met waterattracties.

Hooggelegen park

Landal Warsberg ligt bij het drielandenpunt op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg bij de A1 en de A602.

  • Ca. 190 km van Maastricht
  • Ca. 25 km van Trier
  • Op een hoogplateau gelegen
  • Ligging tussen de wijnvelden
  • Parkeren bij/ in de buurt van bungalow
  • Zwembad

Accommodaties

Het park beschikt over 145 bungalows van 2 tot 6 personen in een standaard, comfort of luxe inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals kinderbungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen of COPD (geen open haard). Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Faciliteiten

Het park beschikt daarnaast over een aantal faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een overdekt zwembad en diverse sportvoorzieningen.

Andere parken in Duitsland