Landal Warsberg

Hooggelegen tussen de wijnvelden van de rivier de Saar, ligt het prachtige Landal Warsberg. Dit park heeft naast 145 bungalows, ook stacaravans en campingplaatsen. Onder u ligt het stadje Saarburg. Zo'n klein stadje, zoveel te doen. In Saarburg maakt u een ritje op de zomerrodelbaan, gaat u op ontdekking in de burchtruïne en bewondert u de waterval. Ook het drielandenpunt op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg is dichtbij. U ontdekt dus net zo makkelijk de oude dorpjes van Triererland, als de steden Metz en Luxemburg over de grens. Vanuit het vakantiepark worden regelmatig wijnproeverijen georganiseerd. En voor de kinderen is er een overdekt zwembad met waterattracties.

Hooggelegen park

Landal Warsberg ligt bij het drielandenpunt op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg bij de A1 en de A602.

 

  • Ca. 25 km van Trier
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 145 bungalows van 2 tot 6 personen in een standaard, comfort of luxe inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals kinderbungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen of COPD (geen open haard). Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Warsberg
  • 4-persoons bungalow (type 4B)
  • Vanaf € 2.500,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt daarnaast over een aantal faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een overdekt zwembad en diverse sportvoorzieningen.

Praktische info

Landal Warsberg
D-54439 SaarburgDuitsland
Tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten)
warsberg@landal.com
      

Andere parken in Duitsland

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).