Landal Waterparc Veluwemeer

Landal Waterparc Veluwemeer ligt direct aan het Veluwemeer. Dit maakt dat u zo vrij bent als de watervogels die u voorbij vaart. De prachtige appartementen en sfeervolle villa’s bieden u een zeer comfortabel verblijf. Water speelt de hoofdrol tijdens een verblijf op dit vakantiepark. In de jachthaven bij het vakantiepark kunt u (tegen betaling) aanmeren. Eenmaal op het Veluwemeer, vaart u zo door naar het Markermeer en het IJsselmeer. Er is voor iedereen wat te doen. Een balletje slaan op de midgetgolfbaan, heerlijk dineren in één van de restaurants direct aan het Veluwemeer of klauteren van top naar top in het nieuwe speelkasteel. Bij slecht weer vermaken de kinderen zich uitstekend in het overdekte zwembad en de indoorspeelplaats. In Biddinghuizen vindt u attractiepark Walibi Holland en ook het Dolfinarium in Harderwijk is vlakbij.

Eindeloze vergezichten

De appartementen en villa’s van Landal Waterparc Veluwemeer liggen direct aan het Veluwemeer in Flevoland bij Harderwijk nabij de A6 en A28.

  • Ca. 7 km van Harderwijk
  • Open vaarverbinding met het Veluwemeer
  • Parkeren bij villa/ appartement
  • Centrumvoorziening grenzend aan het park met o.a. een zwembad, supermarkt en restaurant
  • Jachthaven
  • Gratis wifi in alle accommodaties

Accommodaties

Het park beschikt over 200 villa’s en 100 nieuwe appartementen van 4 tot 22 personen met een comfort tot extra luxe inrichting. Onder deze villa’s en appartement bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije accommodaties. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een horecagelegenheid en een zwembad in de centrumvoorziening, grenzend aan het park.

Andere parken in de omgeving