Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer vindt u in het hart van Friesland, bij Terherne. Een kleinschalig vakantiepark dat u alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie. De vrijstaande waterwoningen liggen allemaal aan het water, voorzien van een eigen aanlegsteiger en hebben een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Ideaal als u met de boot de omgeving wilt verkennen of gewoon vanaf uw terras wilt genieten van de zonsondergang. Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. Deze eeuwenoude plaats met nostalgische straatjes en kleine grachtengordels zorgen voor een knusse en besloten sfeer. In de directe omgeving van het park vindt u Friesland op haar mooist. Het natuurschoon en de bezienswaardigheden zijn op de fiets of wandelend ook uitstekend te verkennen.

Omringddoor water

Landal Waterpark Sneekermeer ligt in het hart van het Friese merengebied op 25 km van Leeuwarden en nabij de A7.
  • Ca. 25 km van Leeuwarden
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet 
  • Parkeren bij de accommodatie

Accommodaties

Het park beschikt over 68 woningen, variërend van 4- tot 8-persoons met een eigen unieke inrichting. De vrijstaande moderne woningen liggen allemaal aan het water en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Onder deze woningen bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije woningen. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal WaterPark Sneekermeer
  • 4-persoons bungalow (type 4C)
  • Vanaf € 3.750,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park ligt direct aan het Sneekermeer en beschikt over een open vaarverbinding. Op het park is een wasserette aanwezig. In het naastgelegen dorp Terherne vindt u verschillende restaurants en een supermarkt. Daarnaast is er nabij het park een trailerhelling en recreatiestrand.

Praktische info

Landal Waterpark Sneekermeer
Jongebuorren 5
8493 LX Terherne Nederland
Tel. +31-(0)566 68 93 51
sneekermeer@landal.nl
      

Andere parken in Friesland

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).