Landal Waterpark Terherne

Een pareltje in het hart van de Friese meren; dat is Landal Waterpark Terherne. Met een aanlegmogelijkheid voor zeilboot of sloep bij uw royale woning vaart u met alle gemak zó de prachtige Terhernster Poelen op. Met luxe uitgeruste waterwoningen en het dorp Terherne op loopafstand bent u tijdens uw vakantie op Landal Waterpark Terherne van alle gemakken voorzien. De beste manier om de omliggende Friese meren te ontdekken is per boot, maar natuurlijk kunt u in de omgeving ook prachtige fiets- en wandeltochten maken. Een dagje cultuur opsnuiven doet u in authentieke en sfeervolle steden zoals Sneek, Stavoren of Leeuwarden. Of (her)beleef met het hele gezin de avonturen van Hielke en Sietse in toeristische attractie het Kameleondorp Terherne.

Omringd door water

Landal Waterpark Terherne ligt in het hart van de Friese meren, op 25 km van Leeuwarden en nabij de A32 en A7.

  • Ca. 20 km van Sneek
  • Ca. 25 km van Leeuwarden
  • Eén auto parkeren bij de woning
  • Centrale parkeerplaats
  • Bootverhuur
  • Supermarkt (400 m)
  • Gratis draadloos internet

Accommodaties

Het park beschikt over 31 woningen, variërend van 4- tot 8-persoons en allemaal met een eigen unieke inrichting. De vrijstaande moderne woningen liggen aan het water en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Alle woningen zijn rookvrij en sommige woningen zijn ook huisdiervrij. U vindt er zeker een woning die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park ligt direct aan de Terhernster Poelen en heeft een vaarverbinding naar het Sneekermeer. Ook heeft het park een eigen zeilschool en bootverhuur. Op het park is gratis draadloos internet beschikbaar. In het dorp Terherne vindt u verschillende restaurants en een supermarkt.

Andere parken in Friesland