Landal West Terschelling

In de luwte van het bos bij het gezellige dorp West-Terschelling, ligt vakantiepark Landal West Terschelling. De 79 moderne appartementen kenmerken zich, naast hun unieke locatie, door luxe en comfort. Bovendien heeft deze unieke locatie een bijzonder centrale ligging. De 12 gezellige dorpjes zijn nooit ver weg en fietsend door de bossen rijdt u zo naar het 30 kilometer lange Noordzeestrand. U wandelt vanuit het appartementencomplex binnen tien minuten naar het karakteristieke dorpje West-Terschelling met gezellige terrasjes, cafés en restaurants. Wist u overigens dat de haven van West-Terschelling de enige natuurlijke baai van Nederland is en gelijk een van de mooiste van Europa. Als dat niet het unieke eilandgevoel geeft!

Een unieke locatie

Landal West Terschelling ligt op 1 km van het gezellige dorp West-Terschelling en nabij de haven.

  • Ca. 1 km van centrum West-Terschelling
  • Vaartijd vanaf Harlingen +/- 2 uur
  • Sneldienst 45 min. (reserveer tijdig)
  • Appartementencomplex met lift
  • Brasserie
  • Gratis wifi in alle appartementen

Accommodaties

Het appartementencomplex beschikt over 79 appartementen, variërend van 2- tot 6-persoons met een comfort tot luxe inrichting. Onder deze appartementen bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije appartementen. Hierdoor vindt u zeker een appartement die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het appartementencomplex ligt in de luwte van de bosrand. Het complex beschikt over een brasserie waar ontbijt en lunch worden geserveerd. Tevens kunnen er fietsen worden gehuurd. Binnen vijf minuten lopen bevindt u zich in het dorp West-Terschelling, met gezellige terrasjes, cafés en restaurants.

Andere parken op de Waddeneilanden