Landal Wirfttal

Voel u na een actieve dag helemaal thuis in een van onze comfortabele bungalows. De luxe bungalows hebben ook een eigen sauna. De bergachtige ligging van de bungalows op het vakantiepark in het kuuroord Stadtkyll in de Eifel is werkelijk adembenemend. Geniet van uw verblijf midden in de prachtige natuur. Maak gebruik van Landal Wirfttals uitgebreide recreatie-aanbod! Bij de camping ligt een recreatiemeer met een zonneweide (geen zwemwater). Het omvangrijke outdoor- en mountainbikeprogramma biedt mogelijkheden voor een lekker potje beachvolleyballen of midgetgolfen. Zowel voor jong als oud is hier veel te beleven!

Bosrijk natuurdorp

Landal Wirfttal ligt midden in de Vulkaaneifel nabij Trier en de A1.

 

  • Ca. 85 km van Trier
  • Parkshop
  • Parken in de buurt van de accommodatie

Accommodaties

Het park beschikt over 209 bungalows van 4 tot 6 personen in een standaard tot luxe inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen of COPD (geen open haard) . Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Wirfttal
  • 6-persoons bungalow (type 6B1)
  • Vanaf € 2.600,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een restaurant en een zwembad. Het park ligt op een helling en is dicht bij het bekende circuit Nürburgring.

Praktische info

Landal Wirfttal
Wirftstraße 81
54589 Stadtkyll Duitsland
Tel. +49-(0)6597 59135 00
wirfttal@landal.de
      

Andere parken in Duitsland

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).