Businessbungalow

De Businessbungalows

Het concept bestaat uit drie bij elkaar gelegen vrijstaande 6-persoonsbungalows, met elk drie 2-persoons slaapkamers. Daarnaast een vrijstaande 'vergader' bungalow, die dient als gemeenschappelijke ruimte en onder andere voorzien is van een royale eetkeuken. Bij mooi weer is er op het terras plaats voor het hele gezelschap.

Breakout- en horeca-arrangementen

Wij bieden diverse breakout- en horeca-arrangementen die uw verblijf in een Businessbungalow compleet maken. Wat dacht u van een gezellige barbecue op het eigen terras, kookclinic onder leiding van onze chef-kok of dauwtrappen met de boswachter?

Kortom een heel bijzondere manier om eens anders te vergaderen of te trainen.

Ervaar het zelf!

Ons team adviseert u graag over onze uiteenlopende mogelijkheden. Geen standaard pakket maar maatwerk is waar we voor gaan. Ervaar het zelf en neem contact met ons op!
Contact opnemenBekijk de flyer

Vergaderen in de natuur

Op zoek naar een unieke en informele vergaderzaal, midden in de bossen? Maak dan gebruik van de speciaal ingerichte Businessbungalows op Landal Twenhaarsveld, Landal Miggelenberg en Landal Heideheuvel. En het makkelijke is, u overnacht in de omliggende bungalows.

De Businessbungalows bieden vergaderruimte tot 12 personen en zijn daarom uitstekend te gebruiken als locatie voor een MT-meeting, heisessie of als trainingslocatie. Deze bungalows bevinden zich midden in de natuur en zijn door de naastgelegen slaapaccommodaties ideaal voor kleinschalige meerdaagse bijeenkomsten. Inmiddels hebben diverse klanten dit concept ervaren en de reacties zijn allemaal lovend.