Meet & Team Time arrangement

Landal Hoog Vaals biedt, gelegen tussen de glooiende heuvels van Zuid Limburg, een eigen vergaderarrangement aan; het Meet & Team Time arrangement.

Het Meet & Team Time arrangement combineert een vergadering met een teambuildingsactiviteit. Het middel om de uitkomst van de sessie in de praktijk te ervaren. ‘Werken we goed samen?’, ‘Kunnen we elkaar vertrouwen?’ Het activiteitengedeelte is zo een volledig onderdeel van de zakelijke bijeenkomst en draagt bij aan het resultaat, waardoor het volgens de WKR vrijgesteld is van opname in de vrije ruimte. Bij het reguliere 32-uurs vergaderarrangement wordt één dagdeel vergaderen aangevuld met een activiteit naar keuze die bijdraagt aan het te behalen doel van de bijeenkomst.

Geheel verzorgd

Landal Hoog Vaals verzorgt het complete programma. Naast één overnachting in een comfortabele bungalow, is het vergaderen, de verzorging in de vergaderzaal, de lunch (twee dagen), het diner, het ontbijt en een gezamenlijke activiteit voor het gezelschap inbegrepen. En dit alles op één locatie genaamd Landal Hoog Vaals.

Meet & Team Time betekent dat de gasten allereest op z’n Limburgs worden ontvangen met koffie/thee en Limburgse Vlaai. Daarna start het vergaderen in de zaal waar alles volgens het vergaderarrangement* wordt verzorgd. De vergadering wordt kort onderbroken voor een heerlijke lunch met uitzicht op het Heuvellandschap.

* Vergaderarrangement is inclusief gebruik plenaire zaal, flip-over met stiften, pennen, notitieblokjes en mintjes op tafel, onbeperkt koffie, thee en Landal-water in de plenaire zaal met een streekgebonden koffiegarnituur in de ochtend en een gezonde middagbreak.

Diverse activiteiten

Daarna wordt er verder gegaan met vergaderen ofwel een activiteit naar keuze. De activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding van het evenementenbureau Go Active. Er kan een keuze worden gemaakt uit grootmoeders fotospeurtocht, Mistery Book, gps wandeling, teambuilding games, schietcombi of bubble soccer. Aan het einde wordt een heerlijk diner geserveerd in Timber’s Brasserie.

De volgende dag start met een ontbijt in Timber’s Brasserie. Met aansluitend het volgende vergaderblok. Uiteraard wordt er een korte pauze ingelast voor een met smaak bereide lunch in de brasserie. Na de lunch volgt het middagprogramma die zowel kan bestaan uit vergaderen of een activiteit, afhankelijk van de invulling van dag één.

Comfortabele bungalow

Het gezelschap verblijft in een comfortabele bungalow met woonkamer, badkamer, keuken, terras en drie slaapkamers. Natuurlijk zijn de bedden opgemaakt bij aankomst en liggen er handdoeken voor de gasten klaar. Van alle gemakken voorzien!

De prijs van het 32-uurs vergaderarrangement bedraagt € 190 per persoon (inclusief BTW).

Voorwaarden en meer informatie

  • Groepen van 10-80 personen
  • Alleen geldig in midweken en buiten schoolvakanties
  • Maximaal 15 bungalows van type 6C
  • Arrangementsprijs is exclusief extra dranken
  • Arrangement is op basis van één persoon per slaapkamer
  • Arrangement is inclusief bedlinnen, toeristenbelasting en comfortpakket