Welke mogelijkheden zijn er voor zorggroepen bij Landal GreenParks?
We hebben een ruim aanbod aan zorgaccommodaties. Denk aan speciale bungalows voor mindervaliden, dialyse patiënten, gasten met een gehoorbeperking, blind-of slechtziendenen en voor gasten met luchtwegaandoeningen. Zorg en vakantie gaan zo goed samen! Ook voor begeleide reizen zijn er op diverse parken groepsaccommodaties. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 088 - 205 98 88.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan er in de accommodaties ook zorg op maat aangeboden worden?
Voor gasten die extra begeleiding en zorg nodig hebben, heeft Landal GreenParks een samenwerkingsverband afgesloten met Comfortzorg, één van de beste en meest ervaren organisaties op het gebied van thuiszorg op vakantieadressen. Via het netwerk van Comfortzorg kunt u op al onze Nederlandse parken rekenen op de zorg en hulpmiddelen, die u thuis ook krijgt. De gewenste verpleging, verzorging en vraag naar hulpmiddelen wordt in telefonisch overleg met u geregeld en vastgelegd. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met Comfortzorg, telefoonnummer 0900-234 12 34.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er ook parken met accommodaties geschikt voor mindervaliden?
Ja, op verschillende parken vind je aangepaste accommodaties voor mindervaliden. Zo zijn bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en/ of de keuken aangepast. Het kan ook zijn dat er extra brede deuren of een verhard toegangspad naar de accommodatie is aangelegd. 
Bekijk de accommodaties Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er ook parken met accommodaties geschikt voor astma-COPD-patiënten?
Mensen met astma/COPD kunnen verblijven in een speciaal aangepaste astma/COPD-vriendelijke accommodatie, zogenaamde longvilla's. Deze accommodaties zijn voorzien van gladde vloerbedekking zoals laminaat- en tegelvloeren. Er is geen open haard aanwezig (met uitzondering van een paar parken). Daarnaast hebben we bij de keuze voor het materiaal van de gordijnen en meubels rekening gehouden met de richtlijnen vanuit het Longfonds. Er wordt uiteraard in deze accommodaties niet gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan. Daarnaast volgt ons personeel speciale instructies voor het schoonmaken van de accommodatie en houden wij ons aan de richtlijnen van het Longfonds.
Bekijk de accommodaties Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Welke mogelijkheden zijn er voor scholen/ verenigingen bij Landal GreenParks?
Ook voor een studietrip of schoolreis bent u van harte welkom op de parken van Landal GreenParks. Naast accommodaties voor grotere groepen, bieden we ook activiteiten aan voor groepen op of in de omgeving van het park. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 088 - 205 98 88.
Offerte aanvragen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is het mogelijk om meerdere bungalows naast elkaar of bij elkaar te reserveren?
Ja, op alle parken is het mogelijk om meerdere accommodaties naast elkaar te reserveren. Neem contact met ons op via 088 - 205 98 88. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken wat er beschikbaar is.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er acommodaties speciaal voor groepen?
Ja, er worden accommodaties aangeboden tot en met 32 personen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere accommodaties bij elkaar te boeken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Meer info over groepsaccommodaties Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden