Groepsaccommodaties bij Landal GreenParks

Vraag een offerte aan
Groepsverblijf bij Landal GreenParks
Een studietrip, weekendje weg met de vereniging of familiereünie in het vooruitzicht met een grote groep? Laat ons een verblijf voor u samenstellen. Op onze parken worden namelijk verschillende groepsaccommodaties aangeboden. Zo zijn er grote accommodaties tot 32 personen. Er is een verblijf voor elke groep, ook kunnen we natuurlijk helpen met leuke activiteiten bedenken.
Complete programma's voor groepen

Op onze parken zijn vele activiteiten te organiseren voor (grote) groepen. Onze Fun-en-Entertainment-medewerkers zijn hier in gespecialiseerd. Zo kunt u op onze parken terecht voor sportieve, gastronomische, educatieve en culturele activiteiten. Onze medewerkers stellen een programma samen dat helemaal voldoet aan uw wensen en de samenstelling van de groep. En dat allemaal in een groene, inspirerende omgeving.

Bij te boeken extra's
Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoeken pakket voor u klaarligt.
U kunt zich zodoende optimaal richten op uw zakelijke bezoek of natuurlijk juist heerlijk ontspannen na een vergadering of een lange dag werken. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten.
Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner.
Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe  en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen. 

Informeer naar alle mogelijkheden