Contact en vragen

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met ons Contact Center via:

  +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief)

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Landal Business Line tijdens kantoortijden.
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur


      

AdreswijzigingGeen post

Contactgegevens parken
Het adres en de routebeschrijving van ieder park vindt u onder 'praktische info' in het menu.
Alle parken met tijdelijke woonruimte

Contactgegevens kantoren
Het adres en de routebeschrijving van ieder kantoor.

BTW en KvK-nummer Landal GreenParks
BTW Landal GreenParks: NL802366739B01
KvK-inschrijfnummer: 27052417

Pers
Op de newsroom for press and bloggers van
Landal GreenParks wordt al het nieuws gedeeld voor de duurzame- toeristische, recreatie-, landelijke- en regiopers.

Vragen

Kijk bij de meest gestelde vragen voor een mogelijk antwoord op uw vraag. Wilt u een vraag aan ons stellen en direct antwoord? Bel +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief). Of stel uw vraag. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Top 10 meest gestelde vragen

 • Als particulier kunt u bij landal Business Line terecht op het moment dat u voor een langere periode (vier weken of langer) of meerdere bungalows (tien bungalows of meer) wilt reserveren. Wij leggen uw reservering vast in een offerte en zorgen ervoor dat u tegen de gunstige voorwaarden van een langere periode of een groepsreservering kunt reserveren. In alle overige gevallen verwijzen wij u naar Landal Greenparks via de website of 0900 8842.
 • Als u bij ons een prijsvoorstel opvraagt, dan worden er (nog) geen bungalows voor u gereserveerd. Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel ontvangt u van ons het contract. De accommodatie wordt dan wel tijdelijk voor u gereserveerd. In het contract dat u van ons ontvangt staat de optietermijn vermeld. Wij kunnen u gedurende het optietermijn beschikbaarheid van de accommodatie garanderen.

  Wij willen u verzoeken het contract, voordat de optietermijn verstrijkt, getekend aan ons retour te sturen. Bij last minute reserveringen is het helaas niet mogelijk om een optie te plaatsen.
  Neem contact op
 • De prijzen van de reserveringen bestaan uit een deel huurkosten (huren van de bungalow) en een deel extra’s. Beiden worden berekend inclusief BTW. De prijzen die u ontvangt van Landal Business Line zijn altijd inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Voor het huren van een accommodatie geldt in Nederland het laag-BTW tarief van 6%. Ook de verplichte extra’s hebben dit laagtarief.

  Sommige extra’s die worden aangeslagen tegen het hoog-BTW tarief van 21%. Deze uitsplitsing wordt op uw factuur weergegeven. Voor reserveringen op parken buiten Nederland geldt het BTW tarief van het betreffende land. Ook deze uitsplitsing vindt u terug op uw factuur.

 • Wij verzoeken u de reservering te betalen volgens de betalingsvoorwaarden die vermeld staan in het contract. Deze voorwaarden corresponderen met de termijn(en) die staan vermeld op uw factuur. In sommige gevallen verzoeken wij u, gezien het late karakter van de reservering (last minute), de betaling met spoed over te maken. Hierover wordt u in het contract of de e-mailbevestiging geïnformeerd.
 • U kunt (draadloos) internetten op bijna al onze parken.
  Bekijk het overzicht internetmogelijkheden op de parken
 • De afdeling Landal Business Line is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoon op + 31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief).

  Buiten deze openingstijden kunt u ons per e-mail bereiken. Wij zullen u bij de eerstvolgende gelegenheid beantwoorden.

  Uiteraard kunt u ons ook bereiken per post.

  Onze adresgegevens zijn:

  Postadres:
  Postbus 175
  2260 AD Leidschendam

  Bezoekadres:
  Dr. van der Stamstraat 4
  2265 BC Leidschendam

 • Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de parkreceptie. De parkrecepties hebben wisselende openingstijden.

  Voor de openingstijden van de parkrecepties kunt u terecht op onze website. Bij het gewenste park kunt u onder het kopje "goed om te weten" de openingstijden van de receptie terugvinden.

  Daarnaast is er een overzicht met de contactgegevens van onze parken.

 • Landal Business Line biedt u meerdere vergaderlocaties in Nederland en het buitenland. Voor een overzicht en antwoorden over uw specifieke vragen gaat u naar 'vergaderen'.
 • Wij beschouwen ieder event als een uniek event. Daarom zien wij uw aanvraag als maatwerk. Graag willen wij met u in contact treden en van u weten wat uw event nodig heeft om een onvergetelijke ervaring te worden. Wij denken met u mee om zo de meest geschikte locatie te kunnen selecteren.

  Met meer dan 80 locaties in negen landen is er ongetwijfeld een locatie die aan uw wensen voldoet. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line kennen de locaties en adviseren u graag over de mogelijkheden.


  Ga naar het contactformulier
 • U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen. Op onze website wordt u deze mogelijkheid geboden door middel van de link ‘vraag offerte aan’. Op deze wijze vraagt u snel en eenvoudig een offerte op.

  Wenst u een offerte en heeft u zeer specifieke wensen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd om met u uw wensen door te spreken en te kijken wat het best passende aanbod voor uw vraag is.