groepen

 • Landal Business Line kan uw verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Reserveert u het comfortpakket? Dan zorgen wij ervoor dat uw bed is opgemaakt en dat er een handdoeken pakket en keukendoeken pakket voor u klaarligt in de bungalow. Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen.
  Bekijk de mogelijkheden
 • Landal GreenParks heeft voor mensen met astma/COPD speciaal aangepaste astma/COPD-vriendelijke accommodaties, zogenaamde longvilla's. Deze accommodaties zijn voorzien van gladde vloerbedekking zoals laminaat- en tegelvloeren. Er is geen open haard aanwezig (met uitzondering van een paar parken) en bij de keuze van het materiaal voor gordijnen en meubels zijn de richtlijnen van het Longfonds leidend. Er wordt in deze accommodaties uiteraard niet gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan. Daarnaast volgt de schoonmaakdienst speciale instructies.
  Bekijk de accommodaties
 • Landal GreenParks kan bij aanvang van het verblijf om een borgsom vragen. De borgsom bedraagt maximaal € 500,00 euro per accommodatie. Dit bedrag kan bij speciale omstandigheden, zoals bijvoorbeeld bij een groepsboeking door Landal GreenParks worden aangepast. De borgsom zal ter plaatse worden voldaan in Euro. Dit is tevens opgenomen in de Algemene Voorwaarden.
 • Ja, dit is zeker mogelijk. Op alle parken is het mogelijk om meerdere accommodaties naast elkaar te reserveren, mits uiteraard beschikbaar. Vraag bij de medewerker van Landal Business Line om de beschikbaarheid en mogelijkheden.
  Contact opnemen
 • Landal GreenParks heeft op 13 parken accommodaties beschikbaar vanaf 10 tot 32 personen. Daarnaast beschikken wij op drie parken over reüniebungalows. Deze reüniebungalows bestaan uit drie vrijstaande 6-persoonsbungalows (naast elkaar gelegen) met daarbij een bungalow die geheel is omgetoverd tot één hele grote huiskamer met grote keuken. U kunt dus met maximaal 18 personen overnachten in de drie bungalows en hier eventueel met uw eigen groep vrienden of schoolgroep ontbijten. U gebruikt de luxe huiskamerbungalow als verzamelplaats waar u kunt samenkomen en zelfs met 18 personen kunt koken en dineren.
  Bekijk de reüniebungalows
 • Al onze parken kenmerken zich door de ligging midden in de natuur en laten zich het beste omschrijven door rust, ruimte en natuur. Niet voor niets zeggen wij: Landal Business Line is buitengewoon zaken doen. Op en om onze parken vindt u dan ook meerdere mogelijkheden voor groeps- en teambuilding activiteiten. Afhankelijk van uw wensen selecteren wij parken die aan uw wensen voldoen.
 • Op de meeste Landal parken zijn één of meerdere horecagelegenheden aanwezig, van snackbar tot á-la-carte restaurant. Dit aanbod verschilt per park en kunt u terugvinden op de parkpagina’s. Daarnaast bieden wij op een groot aantal parken uitgebreide banqueting mogelijkheden en kunt u ontbijtservice bijboeken. Wilt u liever in de eigen bungalow eten? Op de meeste parken bieden wij o.a. gourmetarrangementen en barbecue arrangementen. Bovendien beschikt iedere accommodatie over een keuken en kunt u er met uw gezelschap ook voor kiezen om zelf te koken. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.
  Neem contact op
 • Op verschillende parken zijn er accommodaties aangepast voor mindervaliden. Zo zijn bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en/óf keuken aangepast.
  Bekijk de accommodaties
 • Ook voor uw verenigingsuitje, studietrip of schoolreis bent u van harte welkom bij Landal GreenParks. Naast accommodaties van diverse groottes, bieden veel parken ook activiteiten programma’s voor groepen op of in de omgeving van het park. Met meer dan 90 locaties in negen landen is er ongetwijfeld een locatie die past bij uw wensen. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.
  Offerte aanvragen
 • Bij Landal GreenParks is het mogelijk om een jaar van te voren een reservering te maken.
 • Landal GreenParks beschikt over een ruim aanbod zorgaccommodaties. Zorg en vakantie gaan goed samen! Bij Landal GreenParks zijn er speciale bungalows voor mindervaliden, dialyse patiënten, gasten met een gehoorbeperking, blind of slechtziend en voor gasten met luchtwegaandoeningen. Ook voor begeleide reizen zijn er op diverse parken groepsaccommodaties. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.
 • Voor gasten die extra begeleiding en zorg nodig hebben, heeft Landal GreenParks een samenwerkingsverband afgesloten met Comfortzorg, één van de beste en meest ervaren organisaties op het gebied van thuiszorg op vakantieadressen. Via het netwerk van Comfortzorg kunt u op al onze Nederlandse parken rekenen op de zorg en hulpmiddelen, die u thuis ook krijgt. De gewenste verpleging, verzorging en vraag naar hulpmiddelen wordt in telefonisch overleg met u geregeld en vastgelegd. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met Comfortzorg, telefoonnummer 0900-234 12 34.