Frisse lucht bij de prijs inbegrepen

De paden op, de lanen in… om te vergaderen! Bent u op zoek naar een plek voor een vergadering met uw collega’s? Maar dan eens niet in een dertien-in een-dozijn vergadercentrum, maar midden in de natuur op een unieke, inspirerende locatie? Zoek dan niet verder. Landal Business Line heeft namelijk voor elke vergadering de perfecte locatie. Volop frisse lucht is bij de prijs inbegrepen.

Van business centre tot bungalow

U wilt vergaderen met een complete business-unit? Of juist met alleen uw sales-team een meeting organiseren? Hoe groot of klein uw zakelijk gezelschap ook is: Landal Business Line heeft er de locatie voor.
Bekijk het overzicht van vergaderparken

Business Centre Hof van Saksen
Vanaf €22,50 p.p.

Het multifunctionele Theatre op deze locatie biedt ruim 260 m² aan vergadercapaciteit. Het heeft daarnaast twee royale extra zalen en een eigen lounge en ontvangstbalie. Ideaal voor grote vergaderingen, events en zakelijk overnachten.
Bekijk alle mogelijkheden

Vergaderarrangement
Vanaf €19,50 p.p.

Reserveer een vergaderzaal voor een periode van 4 tot 32 uur, met mogelijkheid om te overnachten. Er zijn meerdere complete vergaderarrangementen beschikbaar. Bij te boeken extra’s zoals lunch mogelijk. Beschikbaar in Zwolle, Deventer en Drenthe.
Zalen en arrangementen

Buitengewoon vergaderen in bungalows

Organiseert u een inspirerende vergadering of bijeenkomst? Op de vergaderparken van Landal kunnen u en uw collega’s of zakelijke gasten uitstekend vergaderen in diverse bungalows. Van een reguliere bungalow tot één van onze royale Businessbungalows. Ontdek de mogelijkheden van onze vergaderbungalows!
Bekijk de mogelijkheden

Referentie: Elcee Group

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje waarin alles aan bod kwam; vergaderen, teambuildingsactiviteiten, borrelen en dineren en overnachten. Dit allemaal op één locatie aan het strand.
Daarom vergadert men bij Landal