Frisse lucht bij de prijs inbegrepen

De paden op, de lanen in… om te vergaderen! Bent u op zoek naar een plek voor een vergadering met uw collega’s? Maar dan eens niet in een dertien-in een-dozijn vergadercentrum, maar midden in de natuur op een unieke, inspirerende locatie? Zoek dan niet verder. Landal Business Line heeft namelijk voor elke vergadering de perfecte locatie. Volop frisse lucht is bij de prijs inbegrepen.

Van business centre tot bungalow

U wilt vergaderen met een complete business-unit? Of juist met alleen uw sales-team een meeting organiseren? Hoe groot of klein uw zakelijk gezelschap ook is: Landal Business Line heeft er de locatie voor.
Bekijk het overzicht van vergaderparken

Business Centre Hof van Saksen
Vanaf €22,50 p.p.

Het multifunctionele Theatre op deze locatie biedt ruim 260 m² aan vergadercapaciteit. Het heeft daarnaast twee royale extra zalen en een eigen lounge en ontvangstbalie. Ideaal voor grote vergaderingen, events en zakelijk overnachten.
Bekijk alle mogelijkheden

Vergaderarrangement
Vanaf €19,50 p.p.

Reserveer een vergaderzaal voor een periode van 4 tot 32 uur, met mogelijkheid om te overnachten. Er zijn meerdere complete vergaderarrangementen beschikbaar. Bij te boeken extra’s zoals lunch mogelijk. Beschikbaar in Zwolle, Deventer en Drenthe.
Zalen en arrangementen

Bij te boeken extra's

Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoeken pakket voor u klaarligt.
U kunt zich zodoende optimaal richten op uw zakelijke bezoek of natuurlijk juist heerlijk ontspannen na een vergadering of een lange dag werken. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten.
Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner.
Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe  en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen. 

Informeer naar alle mogelijkheden
            

Buitengewoon vergaderen in bungalows

Organiseert u een inspirerende vergadering of bijeenkomst? Op de vergaderparken van Landal kunnen u en uw collega’s of zakelijke gasten uitstekend vergaderen in diverse bungalows. Van een reguliere bungalow tot één van onze royale Businessbungalows. Ontdek de mogelijkheden van onze vergaderbungalows!
Bekijk de mogelijkheden

Referentie: Elcee Group

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje waarin alles aan bod kwam; vergaderen, teambuildingsactiviteiten, borrelen en dineren en overnachten. Dit allemaal op één locatie aan het strand.
Daarom vergadert men bij Landal