Vergaderen op een van onze parken

Offerte aanvragen
Op inspirerende locaties
Op zoek naar een inspirerende plek om met collega's te vergaderen? Landal Business Line heeft voor elke vergadering de ideale locatie. En frisse lucht is bij de prijs inbegrepen. 
HSN registratiefotografie business 2019
Business Centre Hof van Saksen
Het multifunctionele Theatre op deze locatie biedt ruim 260 m² aan vergadercapaciteit. Het heeft daarnaast twee royale extra zalen en een eigen lounge en ontvangstbalie. Ideaal voor grote vergaderingen, events en zakelijk overnachten.
MBG Business Line 2018
Vergaderbungalows
Van plan een inspirerende vergadering of bijeenkomst te organiseren? Op de vergaderparken van Landal is het uitstekend vergaderen in diverse bungalows. Van een reguliere bungalow tot één van onze royale Businessbungalows. Ontdek de mogelijkheden van onze vergaderbungalows!
MBG Business Line 2018
Arrangementen
Het is op onze parken mogelijk om een vergaderzaal te reserveren voor een halve of een hele dag. Wij hebben meerdere arrangementen samengesteld. Ook is het mogelijk om het arrangement uit te breiden met teambuildingsactiviteiten of F&B-mogelijkheden.
MBG Business Line 2018
Vergaderingservaringen
Al tal van organisaties kozen een of meerdere van onze parken uit voor hun vergadering. En niet voor niets. Neem een kijkje in onze referenties en lees terug hoe zij terugkijken op hun ervaring met Landal Business Line.