Zakelijk huren

U zoekt een overnachtingslocatie voor zakenrelaties, expats, of voor (gedetacheerde) medewerkers? Landal Business Line biedt flexibele huurmogelijkheden voor één of meerdere (aaneengesloten) weken, midweken of weekenden op meer dan 90 parken in 9 landen. Op ieder park, tegen een scherpe prijs, op basis van dezelfde aantrekkelijke condities én in huiselijke sfeer. Dat noemen wij nou buitengewoon zaken doen!

Zoeken op de kaart

Ontspannen zakendoen

Soms heeft u behoefte aan een flexibele woonoplossing. U zoekt bijvoorbeeld tijdelijke woonruimte voor een medewerker. Dat kan een expat zijn die op zoek is naar woonruimte en ter overbrugging een plek nodig heeft. Een gedetacheerde medewerker die voor bepaalde tijd op zoek is naar een oplossing. Of een collega die een paar dagen overkomt voor een congres.

Flexibele huuroplossingen: van eenvoudig tot luxe

U kunt bij ons terecht voor een flexibele huuroplossing. U bepaalt zelf de mate van comfort: van eenvoudig tot luxe. We bieden u ook de service van een hotel. Inclusief ontbijt- en linnenservice. Zo wordt een verblijf bij Landal GreenParks een verblijf waar u onbekommerd van kunt genieten.
Bekijk alle locaties

Tijdelijk wonen op een Landal Park? Stage Entertainment heeft ervaring

Stage Entertainment verblijft al ruim 10 jaar met diverse musical tours met cast en crew op verschillende parken van Landal zoals De Bloemert, Hoog Vaals, Landgoed de Elsgraven, Domein de Schatberg en Resort Hof van Saksen.

Vragen over tijdelijke woonruimte huren?

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft over tijdelijke woonruimte op een vakantiepark. Neem telefonisch contact met ons op via 088-205 98 88. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09,00- 17.00 uur. We helpen u graag.
Neem contact met ons op
 

Een offerte op maat

Wij helpen u graag verder.

Vraag direct aan

Overnachten

Gaat u voor comfort, luxe of extra luxe?

Bekijk overnachtingen