Tijdelijke woonruimte huren bij Landal

Zoekt u een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Een flexibele huuroplossing in de buurt van uw werk biedt uitkomst. Of u nu een weekend, een week of een maand blijft, Landal Business Line biedt comfortabele accommodaties met huiselijke sfeer op meer dan 110 parken in Nederland en Europa. Of u nu zakelijk wil huren of op zoek bent naar een tijdelijke woning om particulier te huren. 

Zoeken op de kaart

Alle parken op de kaart

Zakelijk huren

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Bekijk de mogelijkheden voor zakelijk huren en vraag een offerte aan. 

Zakelijk huren

Particulier huren

Door een verhuizing, verbouwing of persoonlijke omstandigheden tijdelijk een woning nodig voor uzelf of uw gezin? Bekijk onze mogelijkheden voor particulier huren en vraag een offerte aan. 

Particulier huren

Veelgestelde vragen

Particulier huren
Zakelijk huren
 • Hoe kunnen jullie het verblijf nog aangenamer maken?

  Landal Business Line kan uw verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Reserveert u het comfortpakket? Dan zorgen wij ervoor dat uw bed is opgemaakt en dat er een handdoeken pakket en keukendoeken pakket voor u klaarligt in de bungalow. Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen.

 • Welke horeca mogelijkheden zijn er op de parken?

  Op de meeste Landal parken zijn één of meerdere horecagelegenheden aanwezig, van snackbar tot á-la-carte restaurant. Dit aanbod verschilt per park en kunt u terugvinden op de parkpagina’s. Daarnaast bieden wij op een groot aantal parken uitgebreide banqueting mogelijkheden en kunt u ontbijtservice bijboeken. Wilt u liever in de eigen bungalow eten? Op de meeste parken bieden wij o.a. gourmetarrangementen en barbecue arrangementen. Bovendien beschikt iedere accommodatie over een keuken en kunt u er met uw gezelschap ook voor kiezen om zelf te koken. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.

5 Voordelen van tijdelijk wonen bij Landal

 • Een gevarieerd aanbod in maar liefst 110 parken in 9 landen 
 • All-in tarieven: gas, water, elektriciteit en kabel-tv zijn altijd inbegrepen
 • Inclusief wekelijkse wissel bedlinnen en wekelijkse schoonmaak sanitair
 • Toegang tot de rest het park, zoals het zwembad, ParkShop en de restaurants
 • Uw verblijf is makkelijk uit te breiden met een breed aanbod aan services, zoals handdoekenpakketten en cateringmogelijkheden

Bij te boeken extra's

Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoeken pakket voor u klaarligt.
U kunt zich zodoende optimaal richten op uw zakelijke bezoek of natuurlijk juist heerlijk ontspannen na een vergadering of een lange dag werken. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten.
Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner.
Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe  en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen. 

Informeer naar alle mogelijkheden