Tijdelijke woonruimte huren bij Landal

Zoekt u een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Een flexibele huuroplossing in de buurt van uw werk biedt uitkomst. Of u nu een weekend, een week of een maand blijft, Landal Business Line biedt comfortabele accommodaties met huiselijke sfeer op meer dan 110 parken in Nederland en Europa. Of u nu zakelijk wil huren of op zoek bent naar een tijdelijke woning om particulier te huren. 

Zoeken op de kaart

Alle parken op de kaart

Zakelijk huren

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Bekijk de mogelijkheden voor zakelijk huren en vraag een offerte aan. 

Zakelijk huren

Particulier huren

Door een verhuizing, verbouwing of persoonlijke omstandigheden tijdelijk een woning nodig voor uzelf of uw gezin? Bekijk onze mogelijkheden voor particulier huren en vraag een offerte aan. 

Particulier huren

Veelgestelde vragen

Particulier huren
 • Wanneer reserveer ik als particulier bij Landal Business Line?

  Als particulier kunt u bij Landal Business Line terecht op het moment dat u voor een langere periode (vier weken of langer) of meerdere bungalows (tien bungalows of meer) wilt reserveren. Wij maken een prijsvoorstel voor u en leggen bij akkoord, na ondertekening van het contract, de reservering voor u vast. Niet op zoek naar een langer verblijf (<28 nachten) of heeft u interesse in een reservering van minder dan 20 bungalows? Dan verwijzen wij u graag naar Landal Greenparks of neem telefonisch contact op met onze collega’s van het Contact Center via 0900 8842.

 • Vanaf welk bedrag per maand kan ik voor lange termijn boeking terecht bij Landal GreenParks?

  U dient rekening te houden met een vanaf prijs van € 2.200,- per 4 weken. Op onze website vindt u van verschillende parken prijsindicaties per 4 weken. De prijsindicaties zijn gemiddelde prijzen op basis van een jaarprijs. Houd er rekening mee dat de prijzen onderhevig zijn aan seizoensinvloeden. Zo kan een verblijf in november goedkoper zijn dan de gemiddelde prijs en een verblijf in de zomermaanden duurder. 

 • Hoe gaat het reserveren van een verblijf in zijn werk?

  Wanneer u contact met ons opneemt via 088-205 98 88 en uw wensen voor het lang verblijf aan ons kenbaar maakt (gewenst park, gewenste periode en aantal personen), ontvangt u van ons telefonisch een prijsindicatie en desgewenst een offerte op maat. Bij akkoord ontvangen wij graag uw adres- en contactgegevens zodat wij de overeenkomst voor u kunnen opstellen. Na het toesturen van de overeenkomst staat de bungalow tijdelijk voor u in optie. Zodra wij de getekende overeenkomst van u retour hebben ontvangen, zetten wij deze optie om in een definitieve reservering. 

 • Hoe is de totaalprijs van een lange termijn verblijf opgebouwd?

  De totaalprijs van de reservering bestaat uit een deel huurkosten en een deel verplichte bijkomende kosten. Bij de totaalprijs is inbegrepen: 
  Huur van de bungalow 
  Bedlinnen en een wekelijkse wissel (en indien relevant kinderbedlinnen. Indien een kinderbed niet standaard in de bungalow is opgenomen betaalt men extra huur voor het kinderbedje)
  Wekelijkse schoonmaak sanitair en badkamer
  Eindschoonmaak na lang verblijf 
  Elektriciteit, gas, water en verwarming (bij normaal verbruik) 
  Toeristenbelasting 
  Reserveringskosten
  Toegang tot de faciliteiten op het park
  BTW

   

 • Hoe lang mag ik een bungalow huren?

  Het is mogelijk om een bungalow voor een langere periode te reserveren. Bij Landal Business Line kunt u voor maximaal 26 weken aaneengesloten reserveren. Na dit contract is het mogelijk om te verlengen op aanvraag. Voor details, beschikbaarheid, prijzen, voorwaarden en het reserveren neem contact met ons op via 088-205 98 88.

Zakelijk huren
 • Kan ik werknemers onderbrengen in de accommodaties van Landal GreenParks?

  Het is mogelijk om werknemers onder te brengen op de parken van Landal GreenParks. Voor uw werknemers gelden soms andere voorwaarden dan voor onze overige gasten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezetting van maximaal 1 persoon per slaapkamer. Ook is er een maximum gesteld aan het aantal zakelijke reserveringen op onze parken. Het is daartoe mogelijk dat, in het geval het maximum zakelijk te reserveren bungalows is bereikt, wij uw werknemers niet kunnen plaatsen op ons park. In dat geval zullen wij ons uiterste best doen om een alternatief te vinden op één van onze parken in de regio. Voor meer informatie en beschikbaarheid voor uw werknemers, kunt u contact met ons opnemen via 088-205 98 88.

 • Kan ik voor werknemers een accommodatie reserveren voor een langere periode?

  Het is mogelijk om een accommodatie voor een langere periode te reserveren. Bij Landal Business Line kunt u voor maximaal 26 weken aaneengesloten reserveren. Voor details, beschikbaarheid, prijzen, voorwaarden en het reserveren neem contact met ons op via 088-205 98 88.

 • Welk BTW percentage wordt er berekend?

  De prijzen die u ontvangt van Landal Business Line zijn altijd inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Voor het huren van een accommodatie geldt in Nederland het laag-BTW tarief van 9%. Ook de meeste verplichte extra’s hebben dit laagtarief. Over de toeristenbelasting wordt geen BTW geheven. Sommige extra’s worden aangeslagen tegen het hoog-BTW tarief van 21%. Deze uitsplitsing wordt op uw factuur weergegeven. Voor reserveringen op parken buiten Nederland geldt het BTW tarief van het betreffende land. Ook deze uitsplitsing vindt u terug op uw factuur.

 • Hoe kunnen jullie het verblijf nog aangenamer maken?

  Landal Business Line kan uw verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Reserveert u het comfortpakket? Dan zorgen wij ervoor dat uw bed is opgemaakt en dat er een handdoeken pakket en keukendoeken pakket voor u klaarligt in de bungalow. Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen.

 • Welke horeca mogelijkheden zijn er op de parken?

  Op de meeste Landal parken zijn één of meerdere horecagelegenheden aanwezig, van snackbar tot á-la-carte restaurant. Dit aanbod verschilt per park en kunt u terugvinden op de parkpagina’s. Daarnaast bieden wij op een groot aantal parken uitgebreide banqueting mogelijkheden en kunt u ontbijtservice bijboeken. Wilt u liever in de eigen bungalow eten? Op de meeste parken bieden wij o.a. gourmetarrangementen en barbecue arrangementen. Bovendien beschikt iedere accommodatie over een keuken en kunt u er met uw gezelschap ook voor kiezen om zelf te koken. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.

5 Voordelen van tijdelijk wonen bij Landal

 • Een gevarieerd aanbod in maar liefst 110 parken in 9 landen 
 • All-in tarieven: gas, water, elektriciteit en kabel-tv zijn altijd inbegrepen
 • Inclusief wekelijkse wissel bedlinnen en wekelijkse schoonmaak sanitair
 • Toegang tot de rest het park, zoals het zwembad, ParkShop en de restaurants
 • Uw verblijf is makkelijk uit te breiden met een breed aanbod aan services, zoals handdoekenpakketten en cateringmogelijkheden

Bij te boeken extra's

Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoeken pakket voor u klaarligt.
U kunt zich zodoende optimaal richten op uw zakelijke bezoek of natuurlijk juist heerlijk ontspannen na een vergadering of een lange dag werken. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten.
Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner.
Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe  en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen. 

Informeer naar alle mogelijkheden