Events

Zakelijke reis

Congres, productintroductie, jubileum, topomzet of gewoon zin in een geweldig bedrijfsuitje? Dan is Landal Business Line precies wat je zoekt. Trakteer je collega's op een onvergetelijk verblijf midden in de natuur op één van onze ruim 85 parken in 9 landen.
Bedrijfsuitje

Alle faciliteiten onder 1 dak

Een groenbelevenis boordevol inspanning, ontspanning en plezier door het open karakter van onze parken:
  • Wij bieden ruimtes voor groepen van 20 tot ca. 3.000 personen;
  • We hebben multifunctionele zalen en mogelijkheden om tenten te plaatsen. Ieder event is uniek;
  • Wij denken graag met je mee wat er allemaal geregeld dient te worden.

Hof van Saksen als top eventlocatie!

Het luxe resort Hof van Saksen is voor zowel vakantiegangers als voor de zakelijke markt uitstekend geschikt. Bekijk de video en laat u inspireren!
Bekijk de videoNaar de website

Referenties

Een tevreden gast zien we graag bij Landal Business Line. Daar doen we het tenslotte voor. Bekijk een greep uit een aantal succesvolle en inspirerende verblijven op onze parken en doe inspiratie op.
Naar de referenties

Huur je eigen stad!

Ooit gedroomd om burgemeester te zijn van je eigen stad? Het kan!

Landal Business Line biedt u de unieke mogelijkheid om het vestingstadje Landal Esonstad in z’n geheel of gedeeltelijk af te huren. Dit in karakteristieke Oudfriese stijl gebouwde waterrijke park is direct gelegen aan het Lauwersmeer en de Waddenzee.

Contact opnemenMeer info

Huur je eigen park!

Het vinden van een locatie, die je exclusief kunt huren, waar je met een grote groep kunt overnachten, teambuilden, eten, feesten, recreëren en overnachten is een uitdaging.
Landal GreenParks biedt de mogelijkheid om een bungalowpark in z’n geheel te huren als 'je eigen park' voor één of meerdere nachten. Met meer dan 85 parken (groot en klein) in 9 landen bieden we voor iedere groepsgrootte een locatie.
Contact opnemenMeer info

Huur je eigen wintersportdorp

Huur nu exclusief 'je eigen wintersportdorp' bij Landal Business Line voor één of meerdere nachten. Met 11 wintersportdorpen in 4 wintersportlanden bieden we voor iedere groepsgrootte de locatie.
Het merendeel van de parken ligt direct aan de piste. Al vanaf 28 personen huur je exclusief 'je eigen wintersportdorp'. Ons grootste wintersportdorp is maar liefst geschikt voor groepen tot 1.350 personen. Uitstekend geschikt voor alle wintersportevents.
Contact opnemenMeer info

Contact opnemen

Voor informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via:

  +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief)

Meer info

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Landal Business Line tijdens kantoortijden.
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur