Events bij Landal GreenParks

Vraag een offerte aan
De leukste events voor uw team
Opzoek naar het leukste teamuitje van het jaar? Op onze parken kunt u werken aan de teamband midden in de natuur. Een rustige en inspirerende omgeving zorgt voor een creatieve mindset, zo kunnen de plannen voor volgend jaar gemaakt worden. Of wilt u de successen van het afgelopen jaar vieren. Wij bieden genoeg ruimte voor uw bedrijfsfeest. Dit uitbreiden met een nachtje? Huur dan een park voor uzelf en creëer een eigen dorp.
Bij te boeken extra's
Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoeken pakket voor u klaarligt.
U kunt zich zodoende optimaal richten op uw zakelijke bezoek of natuurlijk juist heerlijk ontspannen na een vergadering of een lange dag werken. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten.
Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner.
Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe  en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen. 

Informeer naar alle mogelijkheden

Inspirerende locaties

Aan de kust

Beleef een uniek verblijf midden in de duinen. Je wordt wakker van het rustgevende geluid van de golven bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin of Beach Resort Ooghduyne. Met de voetjes in het zand beginnen de goede ideeën vanzelf te stromen. 

Duurzame woningen

Duurzaam gebouwd, energiezuinig of aardgasvrij, bij Landal kunt u ook terecht voor een milieuvriendelijke woning. Zonnenpanelen, hoge mate van isolatie en gerecyclede materialen zijn terug te vinden in deze accommodaties. Informeer naar de mogelijkheden voor een duurzaam verblijf. 

Safaritenten

Midden in de natuur bieden wij op verschillende parken safaritenten aan: Landal Coldenhove, Rabbit Hill, Sluftervallei, Wirfttal en Warsberg. Hierin ervaart u de gezelligheid van kamperen maar met de luxe van thuis! We hebben zelfs twee parken waar alleen maar safaritenten staan, namelijk: Landal Gooise Heide en Glamping Neufchâteau.

Tipitenten

Dit is geen verblijf, maar wel een ideale plek om gasten te laten genieten bij het kampvuur, te verbinden of herinneringen te laten ophalen buiten in de natuur. De Tipi Tenten kunt u vinden op Landal Landgoed ‘t Loo, Miggelenberg en Aelderholt.