Events

Een zakelijk event waar je u tegen zegt

U wilt samen met uw medewerkers werken aan uw business of juist de zaken eens goed op een rijtje zetten. Een inspirerende, rustgevende omgeving; frisse lucht; de natuur op een steenworp afstand. Ideale omstandigheden die bewezen meer productiviteit opleveren. Dat vindt u bij Landal Business Line:

Focus op uw business. Wij regelen de rest

De locaties en parken van Landal GreenParks staan bekend om hun landelijke uitstraling. Maar er is meer. Landal Business Line heeft een team van eigen event organisers voor u klaar staan. Zij kunnen u helpen met de planning en organisatie van uw event. Denk aan de invulling van een thema of de keuze voor het eten en drinken en de muziek. Dankzij ons maatwerk weet u zeker dat aan alles is gedacht en niets aan het toeval wordt overgelaten.
Huur je eigen stadHuur je eigen park

Zeg het met Landal Business Line

Een zakelijk succes te vieren? Een mooi jaar achter de rug met uw klanten, relaties of medewerkers? Dan is het tijd voor een bedankje. Met Landal Business Line organiseert u een event dat die boodschap luid en duidelijk overbrengt. Genodigden zullen genieten van de omgeving, de aandacht voor detail en alle leuke activiteiten die mogelijk zijn op onze locaties. Of het nu gaat om een volledig verzorgd event of een eigen verblijf op een van onze parken.

Inspiratie nodig?

Is de keuze voor een incentive gemaakt? Dan hoeft u alleen nog maar uit een van onze locaties te kiezen. Om keuzestress te voorkomen hebben we enkele voor dit doel geschikte mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

 

Referentie: Stage Entertainment B.V.

Stage Entertainment verblijft al ruim 10 jaar met diverse musical tours met cast en crew op diverse parken van Landal zoals De Bloemert, Hoog Vaals, Landgoed de Elsgraven, Domein de Schatberg en Resort Hof van Saksen.
Daarom blijft Stage Entertainment terugkomen