Events

Een zakelijk event waar je u tegen zegt

U wilt samen met uw medewerkers werken aan uw business of juist de zaken eens goed op een rijtje zetten. Een inspirerende, rustgevende omgeving; frisse lucht; de natuur op een steenworp afstand. Ideale omstandigheden die bewezen meer productiviteit opleveren.

Focus op uw business. Wij regelen de rest

De locaties en parken van Landal GreenParks staan bekend om hun landelijke uitstraling. Maar er is meer. Landal Business Line heeft een team van eigen event organisers voor u klaar staan. Zij kunnen u helpen met de planning en organisatie van uw event. Denk aan de invulling van een thema of de keuze voor het eten en drinken en de muziek. Dankzij ons maatwerk weet u zeker dat aan alles is gedacht en niets aan het toeval wordt overgelaten.
Huur je eigen stadHuur je eigen park

Zeg het met Landal Business Line

Een zakelijk succes te vieren? Een mooi jaar achter de rug met uw klanten, relaties of medewerkers? Dan is het tijd voor een bedankje. Met Landal Business Line organiseert u een event dat die boodschap luid en duidelijk overbrengt. Genodigden zullen genieten van de omgeving, de aandacht voor detail en alle leuke activiteiten die mogelijk zijn op onze locaties. Of het nu gaat om een volledig verzorgd event of een eigen verblijf op een van onze parken.

Bij te boeken extra's

Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoeken pakket voor u klaarligt.
U kunt zich zodoende optimaal richten op uw zakelijke bezoek of natuurlijk juist heerlijk ontspannen na een vergadering of een lange dag werken. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten.
Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner.
Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe  en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen. 

Informeer naar alle mogelijkheden
            

Inspiratie nodig?

Is de keuze voor een incentive gemaakt? Dan hoeft u alleen nog maar uit een van onze locaties te kiezen. Om keuzestress te voorkomen hebben we enkele voor dit doel geschikte mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.
Inspirerende locaties

Referentie: AFAS Software/Buro N-Sign

Met honderden collega’s beleefde AFAS Software in een weekend in mei 2019 het jaarlijkse bedrijfsuitje in een eigen vestingstad van Landal Esonstad, die voor de gelegenheid geheel in stijl werd omgetoverd tot de Verenigde AFAS Compagnie (VAC).
Daarom komt men naar Landal