Events

Een zakelijk event waar je u tegen zegt

U wilt samen met uw medewerkers werken aan uw business of juist de zaken eens goed op een rijtje zetten. Een inspirerende, rustgevende omgeving; frisse lucht; de natuur op een steenworp afstand. Ideale omstandigheden die bewezen meer productiviteit opleveren.

Uw event in uw eigen park, stad of dorp? Dat kan bij Landal Business Line!

Een zakelijk succes vieren? Of wilt u uw relaties of medewerkers enthousiasmeren en bedanken? Met Landal Business Line organiseert u een event dat uw boodschap luid en duidelijk overbrengt. Een aantal accommodaties of een geheel park voor uw evenement, alles is mogelijk. Exclusiviteit? Dat kan bij Landal Business Line! Of u nu voor 30 of 3.000 gasten een event wilt organiseren, Landal Business Line heeft er een geschikt park voor in binnen- of buitenland! Wij bieden u alle ruimte voor teambuilding activiteiten, diner en een feestavond. Genodigden zullen genieten van de landelijke omgeving, de aandacht voor detail en de leuke activiteiten die mogelijk zijn op onze parken. 
Huur je eigen park

Zeg het met Landal Business Line

Een zakelijk succes te vieren? Een mooi jaar achter de rug met uw klanten, relaties of medewerkers? Dan is het tijd voor een bedankje. Met Landal Business Line organiseert u een event dat die boodschap luid en duidelijk overbrengt. Genodigden zullen genieten van de omgeving, de aandacht voor detail en alle leuke activiteiten die mogelijk zijn op onze locaties. Of het nu gaat om een volledig verzorgd event of een eigen verblijf op een van onze parken.

Bij te boeken extra's

Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoeken pakket voor u klaarligt.
U kunt zich zodoende optimaal richten op uw zakelijke bezoek of natuurlijk juist heerlijk ontspannen na een vergadering of een lange dag werken. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten.
Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner.
Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe  en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen. 

Informeer naar alle mogelijkheden
            

Inspiratie nodig?

Is de keuze voor een incentive gemaakt? Dan hoeft u alleen nog maar uit een van onze locaties te kiezen. Om keuzestress te voorkomen hebben we enkele voor dit doel geschikte mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.
Inspirerende locaties

Uw medewerkers in het zonnetje zetten.

Bekijk ons aanbod voor personeelsverenigingen en ontdek wat wij voor de leden van uw personeelsverenigingen kunnen doen. Wij denken graag met u mee om een personeelsaanbieding samen te stellen waarmee u uw medewerkers mee kunt verrassen. Voor meer informatie gaat u naar onze personeelsverenigingen pagina.

Ons aanbod voor personeelsverenigingen

Referentie: AFAS Software/Buro N-Sign

Met honderden collega’s beleefde AFAS Software in een weekend in mei 2019 het jaarlijkse bedrijfsuitje in een eigen vestingstad van Landal Esonstad, die voor de gelegenheid geheel in stijl werd omgetoverd tot de Verenigde AFAS Compagnie (VAC).
Daarom komt men naar Landal