Drie redenen waarom Landal een ideale plek is voor een bedrijfsuitje

Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom een vakantie bij Landal zo’n goed idee is. Maar er zijn minstens zo veel redenen om uw bedrijfsfeest bij ons plaats te laten vinden. We geven u er alvast drie:

1. De ligging van onze parken
Een ontspannen bedrijfsuitje begint bij een mooie omgeving. Onze parken liggen midden in de natuur. Dat geeft u de kans om een bedrijfsuitje te organiseren op een inspirerende plek. Midden in een bos bijvoorbeeld. Of bovenop een berg.

2. Onze expertise
Onze Fun & Entertainment teams zijn experts in het bedenken van bijzondere, spannende, inspirerende en verrassende bedrijfsuitjes. Op basis van uw wensen maken ze een programma waar nog lang over wordt nagepraat.

3. Onze gastvrijheid
Bij Landal weten we als geen ander hoe belangrijk gastvrijheid is. Dat merkt u. Aan onze persoonlijke benadering en aan de perfecte organisatie van uw bedrijfsuitje.

De ideale locatie voor een bedrijfsuitje op maat

U kunt kiezen uit maar liefst 90 parken, verspreid over 9 landen. De ene locatie is perfect voor een sportieve activiteit, de andere voor een culturele beleving en een andere locatie leent zich weer perfect voor een activiteit op het water. Dus wordt het gillend van de berg of een ingetogen wijnproeverij? U bepaalt, wij regelen het. Uiteraard op een manier en in een sfeer die past bij uw bedrijf.

Referentie: Valori

In maart 2019 verbleven ongeveer 60 medewerkers van het bedrijf Valori uit Utrecht voor een weekend op Landal Hoog Vaals voor een bedrijfsuitje.
Bedrijfsuitje Valori bij Landal GreenParks