Huur uw eigen park

In uw eigen park is alles mogelijk

Wanneer u een Landal park exclusief huurt heeft u de beschikking over alle accommodaties op het park en kunt u exclusief gebruik maken van alle faciliteiten. Uw bedrijfslogo zichtbaar tijdens uw event op het park? Een foodtruck festival of tijdelijke paviljoens plaatsen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact op met het Sales team van Landal Business Line en wij bespreken uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten.   

Bekijk onze event referenties voor uitgebreide cases van bedrijven die hun doelstelling hebben behaald op hun eigen park.

Huur uw eigen stad!

Wat dacht u van uw eigen stad op Landal Esonstad? Wie aan Landal denkt, denkt misschien niet meteen aan een stad, maar Landal Esonstad is een vestingstadje opgetrokken in Oudfriese stijl en heeft maar liefst 144 woningen en is exclusief te huren voor u en uw collega’s. Het park grenst aan Nationaal Park Lauwersmeer waar diverse watersport mogelijkheden zijn. Of wat dacht u van een overtocht naar een van de Waddeneilanden? Wanneer u het vestingstadje exclusief huurt kunt u het gehele stadje voorzien van uw bedrijfslogo en tovert u het dorpsplein om tot uw eigen outdoor kroeg! 

Huur uw eigen wintersportdorp

Een eigen park is al speciaal maar een eigen wintersportdorp maakt het natuurlijk helemaal af. Wat is er leuker dan met uw collega’s naar de sneeuw? Landal Business Line biedt de mogelijkheid om uw eigen wintersport dorp te huren. Met 12 wintersportdorpen in 4 landen bieden we voor iedere groepsgrootte van 28 tot 1.350 personen de locatie en meestal direct aan de piste! Een door u georganiseerd wintersportevent ligt binnen handbereik. Denk hierbij aan: 

  • Beloon een topprestatie met een incentivereis: ontvang uw medewerkers met een glas glühwein op de top van uw eigen berg in 'uw eigen wintersportdorp'.
  • Werk aan de teamspirit: organiseer een exclusieve rodelcompetitie met après-skiparty in 'uw eigen wintersportdorp'.
Bekijk de video