Huur je eigen park

Ruimte voor elke zakelijke gelegenheid

Of u nu voor 30 of 3.000 gasten een event wilt organiseren: Landal Business Line heeft er een geschikt park voor. We bieden u alle ruimte voor een teambuilding, diner, feest of andere activiteiten. Met en zonder overnachting. ‘Je eigen park’ huurt u op ruim 90 locaties in 9 landen. In Zeeland al vanaf 30 personen.

In je eigen park is alles mogelijk

Heeft u een jubileum te vieren met het bedrijf? Maak er een feestje van samen met uw werknemers en hun familie. Gewoon omdat het kan! Organiseert u een evenement voor uw relaties? Huur ‘je eigen park’ en er is plaats voor iedereen. Met het hele salesteam fris het nieuwe jaar in? Wij zorgen samen met u voor de perfecte aftrap van een nieuw kalenderjaar.

Bekijk onze event referenties voor uitgebreide cases van bedrijven die hun doelstelling hebben behaald op hun eigen park.

Huur je eigen wintersportdorp

Een eigen park is al speciaal maar een eigen wintersportdorp maakt het natuurlijk helemaal af. Met 11 wintersportdorpen in 4 wintersportlanden bieden we voor iedere groepsgrootte van 28 tot 1.350 personen dé locatie en meestal direct aan de piste. Een door u georganiseerd wintersportevent ligt nu binnen handbereik. 
Je eigen wintersportdorp

Informeer naar de mogelijkheden

Ziet u een verblijf of event op ‘je eigen park’ wel zitten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om dit voor u te regelen en samen de mogelijkheden door te spreken.
Neem contact met ons op