Huur je eigen stad

Huur een stad met uw bedrijf

Wie aan Landal denkt, ziet misschien niet meteen een stad voor zich. Maar wat als we vertellen dat dit stadje opgetrokken is in Oudfriese stijl? En middenin een waterrijk park ligt? Dan klopt het plaatje al beter. Landal Esonstad is dan ook een schitterende locatie om voor medewerkers of relaties van uw bedrijf een event te organiseren.

Grootse mogelijkheden van Landal Esonstad

Landal Esonstad  in het Friese Anjum is ideaal voor incentives, afdelingsuitjes of bedrijfsfeesten vanaf 30 tot wel 1.200 personen. De locatie ligt op steenworp afstand van Werelderfgoed De Waddenzee en grenst aan Nationaal Park Lauwersmeer. Uitwaaien krijgt hier een hele nieuwe betekenis.

Verblijf met uw gasten in één van de 144 woningen in Oudfriese stijl of maak een keuze uit de 77 moderne terpwoningen die tot uw beschikking staan. Zijn er kinderen onder de genodigden? Geen probleem. In het indoor speelparadijs kunnen zij naar hartelust op avontuur gaan.

Referentie: AFAS Software - Buro N-Sign

Met honderden collega’s beleefde AFAS Software in een weekend in mei 2019 het jaarlijkse bedrijfsuitje in een eigen vestingstad van Landal Esonstad, die voor de gelegenheid geheel in stijl werd omgetoverd tot de Verenigde AFAS Compagnie (VAC).
AFAS' eigen stad bij Landal