Huur je eigen stad

Huur een stad met uw bedrijf

Wie aan Landal denkt, ziet misschien niet meteen een stad voor zich. Maar wat als we vertellen dat dit stadje opgetrokken is in Oudfriese stijl? En middenin een waterrijk park ligt? Dan klopt het plaatje al beter. Landal Esonstad is dan ook een schitterende locatie om voor medewerkers of relaties van uw bedrijf een event te organiseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ziet u een verblijf of event op Landal Esonstad wel zitten? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om dit voor u te regelen.

Neem contact met ons op

Grootse mogelijkheden van Landal Esonstad

Landal Esonstad  in het Friese Anjum is ideaal voor incentives, afdelingsuitjes of bedrijfsfeesten vanaf 30 tot wel 1.200 personen. De locatie ligt op steenworp afstand van Werelderfgoed De Waddenzee en grenst aan Nationaal Park Lauwersmeer. Uitwaaien krijgt hier een hele nieuwe betekenis.

Verblijf met uw gasten in één van de 144 woningen in Oudfriese stijl of maak een keuze uit de 77 moderne terpwoningen die tot uw beschikking staan. Zijn er kinderen onder de genodigden? Geen probleem. In het indoor speelparadijs kunnen zij naar hartelust op avontuur gaan.

Een tijdelijke thuishaven voor de leukste bedrijfsactiviteiten

PowerPoint-presentaties zijn leuk, maar samen met collega’s en relaties genieten van buitenactiviteiten is nog veel leuker. In Landal Esonstad kunt u ook wat dat betreft alle kanten op. Het stadje staat in open verbinding met het Lauwersmeer. Dat betekent dat u lekker met z’n allen de boot in kunt om te zeilen, roeien of surfen. Laat de cijfertjes maar even links liggen!

Zoekt u dichter bij huis vertier? Ook daar is aan gedacht. Direct bij de woningen kunt u vissen, een balletje slaan op de Pitch & Putt golfbaan of heerlijk tot rust te komen in de beautysalon.