Teamspirit kweekt u bij Landal

Hoe beter het team, hoe beter het werk. Daarom is het belangrijk dat u en uw collega’s elkaar goed leren kennen. Dat maakt het contact op de werkvloer - en soms daarbuiten - een stuk leuker. Onze parken vormen het ideale decor voor teambuilding. Trek er met uw collega’s op uit en geniet van al het moois dat we u te bieden hebben. Want de beste accommodaties en de leukste activiteiten om teamspirit te kweken vindt u bij Landal!

Activiteiten voor u georganiseerd

Een goede locatie midden in het bos, aan het strand of op de skipiste is het begin, maar de activiteit maakt uw teambuilding compleet. De Fun & Entertainment teams van Landal verzorgen een breed scala aan activiteiten, van een zeilregatta tot een wijnproeverij. Een divers activiteitenprogramma voor elk gewenst doel van uw evenement. Daar waar we als Landal zelf niet de mogelijkheden in huis hebben, zorgen we met de juiste partners voor het perfecte teambuildingsaanbod.

Kies het Landal park dat bij u past

Wat uw wensen rondom teambuilding ook zijn: Van een zeilregatta op het IJsselmeer tot een zeskamp met daarna een kookclinic, of een GPS-tocht door de bossen? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Ook als u van sneeuw houdt bent u bij ons aan het juiste adres. Op Landal Winterberg kunt u genieten van winterse activiteiten En ‘s avonds een heerlijk glas glühwein na. Moe maar voldaan kruipt u uw bed in, dat bijna naast de piste staat. Kan het beter?
Bekijk de activiteiten per park en maak uw keuze

Referentie: Van Walraven

Ter ere van het 50-jarig bestaan van het bedrijf organiseerde Van Walraven een weekend weg met het bedrijf.
Teambuilding van Van Walraven bij Landal