Teamspirit kweekt u bij Landal

Hoe beter het team, hoe beter het werk. Daarom is het belangrijk dat u en uw collega’s elkaar goed leren kennen. Dat maakt het contact op de werkvloer - en soms daarbuiten - een stuk leuker. Onze parken vormen het ideale decor voor teambuilding. Trek er met uw collega’s op uit en geniet van al het moois dat we u te bieden hebben. Want de beste accommodaties en de leukste activiteiten om teamspirit te kweken vindt u bij Landal!

Activiteiten voor u georganiseerd

Een goede locatie middenin het bos, aan het strand of op de skipiste is het begin, maar de activiteit maakt uw teambuilding compleet. De Fun & Entertainment teams van Landal verzorgen een breed scala aan activiteiten, waaronder suppen, een zeilregatta, een interactief GPS spel, wijnproeverij, Pitch & Putt of fietstocht. Een divers activiteitenprogramma voor elk gewenst doel van uw evenement. Daar waar we als Landal zelf niet de mogelijkheden in huis hebben, zorgen we met de juiste partners voor het perfecte teambuildingsaanbod.

Kies het Landal park dat bij u past

Wat uw wensen rondom teambuilding ook zijn: u vraagt en wij draaien. Een zeilregatta op het IJsselmeer? Een zeskamp met daarna een kookclinic? Of een GPS-tocht door de bossen? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Ook als u van sneeuw houdt bent u bij ons aan het juiste adres. Op Landal Winterberg kunt u genieten van winterse activiteiten als langlaufen of rodelen. En ‘s avonds een heerlijk glas glühwein na. Moe maar voldaan kruipt u uw bed in, dat bijna naast de piste staat. Kan het beter?

Neem contact op en we regelen het!

Nu al zin in dat teambuildingsuitje? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om dit voor u te regelen en samen de mogelijkheden door te spreken.
Neem contact met ons op