Studiereizen

Locaties voor een studie- of schoolreis

De parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend als thuisbasis voor een inspirerende school- of studiereis.

Gelegen midden in de natuur, bieden de parken tal van mogelijkheden voor sportieve, creatieve of denksport activiteiten. Maar ook een bezoek aan monumentale dorpen of aan mooie en bijzondere steden met een rondleiding in een (openlucht-)museum behoort zeker tot de mogelijkheid.

Suggesties voor studiereizen

 • Cultuurreis Limburg

  Wat dacht u van een culturele reis naar Maastricht en het Drielandenpunt met een overnachting in het heuvellandschap op Landal Hoog Vaals? Dit park biedt speciale arrangementen voor schoolgroepen met een diversiteit aan activiteiten in de omgeving. Ervaar Bourgondisch Limburg vanaf deze toplocatie.

 • Ervaar de natuur op de Waddeneilanden

  Onze 8 parken op de Waddeneilanden zijn een uitstekende thuisbasis voor een schoolreis naar de natuur. De natuur is er ongerept, ruig en afwisselend. Combineer een boeiende biologieles met een frisse duik in zee en een middagje wadlopen.

 • Actief op de Veluwe

  De Veluwe, een prachtig gebied vol heide en bos waar veel te beleven is. Van fietstochten tot wandelingen met de boswachter, boogschieten, GPS-tochten en oog in oog komen te staan met grazende runderen. Naast de natuur is een bezoek aan het Kröller-Muller Museum ook zeker de moeite waard. Overnachten kunt u op één van onze 8 parken op de Veluwe.

 • De schoonheid van Drenthe

  Ontdek de wonderen van Drenthe. Dwaal te voet, te paard of met de huifkar door het landschap en maak een reis terug in de tijd. Van bos tot heide en pittoreske dorpjes, Drenthe heeft in elk seizoen veel te bieden.

Overnachten

Op onze parken zijn er voldoende accommodaties geschikt voor scholen. Van een grote bungalow voor de hele groep of meerdere kleinere bungalows voor meer privacy. Maak uw verblijf compleet met één van de comfortpakketten en hotelservice. Wist u dat het ook mogelijk is om uw eigen stad of uw eigen park te huren?

Activiteiten

Vrijwel alle parken hebben een uitgebreid activiteitenprogramma speciaal voor scholen. Dit is natuurlijk te combineren met diverse horecamogelijkheden zoals een afsluitend diner en feestavond. Kijk voor meer inspiratie op de teambuildingspagina

We helpen u graag om van uw studie- of schoolreis een onvergetelijke ervaring te maken. Benieuwd wat Landal GreenParks voor uw school kan betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemenOfferte aanvragen

Referentie: Zadkine College

In juni 2018 verbleef een groep van ongeveer 50 personen voor 1 nacht op Landal Beach Resort Ooghduyne.
Daarom als school naar Landal