Schoolreizen

Locaties voor studiereis

De parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend als thuisbasis voor een inspirerende school- of studiereis.

Van bossen tot heide en van strand tot bergen, alle parken van Landal GreenParks liggen midden in de natuur. Met ruim 90 parken in 9 landen is er voor iedereen een perfecte locatie. Ontdek wat de natuur te bieden heeft door een heerlijke wandel- of fietstocht, zonder ver van je accommodatie te hoeven.

Suggesties voor studiereizen

 • Cultuurreis Limburg

  Wat dacht u van een culturele reis naar Maastricht en het Drielandenpunt met een overnachting in het heuvellandschap op Landal Hoog Vaals? Dit park biedt speciale arrangementen voor schoolgroepen met een diversiteit aan activiteiten in de omgeving. Ervaar Bourgondisch Limburg vanaf deze toplocatie.

 • Ervaar de natuur op de Waddeneilanden

  Onze 8 parken op de Waddeneilanden zijn een uitstekende thuisbasis voor een schoolreis naar de natuur. De natuur is er ongerept, ruig en afwisselend. Combineer een boeiende biologieles met een frisse duik in zee en een middagje wadlopen.

 • Actief op de Veluwe

  De Veluwe, een prachtig gebied vol heide en bos waar veel te beleven is. Van fietstochten tot wandelingen met de boswachter, boogschieten, GPS-tochten en oog in oog komen te staan met grazende runderen. Naast de natuur is een bezoek aan het Kröller-Muller Museum ook zeker de moeite waard. Overnachten kunt u op één van onze 8 parken op de Veluwe.

 • De schoonheid van Drenthe

  Ontdek de wonderen van Drenthe. Dwaal te voet, te paard of met de huifkar door het landschap en maak een reis terug in de tijd. Van bos tot heide en pittoreske dorpjes, Drenthe heeft in elk seizoen veel te bieden.

Overnachten

Op onze parken zijn er voldoende accommodaties geschikt voor grote groepen. Van een grote bungalow voor de hele groep of meerdere kleinere bungalows voor meer privacy. Maak uw verblijf compleet met één van de comfortpakketten en hotelservice. Er is voor iedereen wat wils!

Activiteiten

Vrijwel alle parken hebben een uitgebreid activiteitenprogramma speciaal voor scholen. Dit is natuurlijk te combineren met diverse horecamogelijkheden zoals een afsluitend diner en feestavond. Kijk voor meer inspiratie op de teambuildingspagina

Met meer dan 90 parken in 9 landen zijn er talloze mogelijkheden. Benieuwd wat Landal GreenParks voor uw school kan betekenen?

Contact opnemenOfferte aanvragen