Verenigingen

De beste tijd op de gezelligste locaties

Bent u lid van een vereniging of club? En organiseert u regelmatig een weekendje of langer weg met z’n allen? Dan gaat u natuurlijk het liefst naar een mooie omgeving. Om te fietsen, wandelen of zeilen bijvoorbeeld. U huurt de leukste en mooiste accommodaties met uw vereniging bij Landal Business Line. Voor een tripje waar nog lang met over nagepraat zal worden!

Geheel verzorgd buiten de deur verblijven

Landal Business Line is specialist in het op maat organiseren van groepsactiviteiten voor verenigingen op de locaties van Landal GreenParks. Ook als het om verenigingen met flink wat leden gaat. Met 100 sportieve clubleden de racefiets op in Duitsland? Of met de zeilvereniging een weekje verblijven op en rond het water van de Friese meren? Ons team kan alles tot in de puntjes voor u verzorgen.

Grote bungalows voor grote verenigingen

In onze grote bungalows kunt u samen met 10 of meer leden van uw vereniging plezierig en comfortabel verblijven. Is dat niet groot genoeg? Dan boekt u toch gewoon een complete groepswoning met ruimte voor maximaal 32 personen? Zo is er altijd plaats voor iedereen!

Wij houden uw vereniging bezig

Zeker voor grote verenigingen is het een hele klus om activiteiten, uitstapjes of een diner te organiseren. Maar hoe groot of klein uw vereniging of club ook is, wij organiseren speciale sportieve, educatieve, gastronomische of culturele activiteiten voor u. Op maat gemaakt. Daar hoeft u dus niet wakker van te liggen.

Laat u adviseren

Met meer dan 90 prachtige, natuurrijke parken in 9 landen kunnen we ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien heeft elke vereniging z'n eigen wensen. Ook dat is voor ons geen probleem. We stemmen onze speciale programma's altijd op maat met u en uw vereniging af. Zo weet u zeker dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Inspiratie nodig voor uw vereniging?

Bij Landal Business Line zijn de mogelijkheden om de leden van uw vereniging de tijd van hun leven te geven haast onbeperkt. We zetten daarom graag wat leuke speciale uitjes en activiteiten voor grote groepen voor u op een rijtje. Dat brengt u vast op goede ideeën, mocht dat nodig zijn.
  • Educatieve reis
    Niet elke vereniging houdt ervan om altijd maar sportief of lichamelijk actief bezig te zijn. Soms willen mensen nieuwe kennis opdoen of vaardigheden leren. Tekenen, schilderen, of fotograferen? De mooiste musea bezoeken? Interessante excursies naar lokale bezienswaardigheden? Locaties van Landal GreenParks zijn er de ideale uitvalsbasis voor.

  • Wintersport en sneeuwplezier
    Breng uw vereniging naar de sneeuw. Boek aangrenzende appartementen of chalets compleet met skipas, halfpension en activiteitenprogramma. Of huur een full-service groepsverblijf of nog beter: uw eigen wintersportdorp!

  • Zorgeloos plezier voor iedereen
    Zijn er mensen binnen uw vereniging die extra zorg of begeleiding nodig hebben? Geen probleem. De meeste van onze accommodaties zijn rolstoelvriendelijk en uitstekend geschikt voor gasten die wat meer hulp nodig hebben.