Zakelijk wintersporten

Met collega's of relaties op de latten

Ook op onze wintersportparken vindt u een accommodatie die past bij uw wensen. Gezellig en zeer compleet ingericht, zodat het u tijdens uw verblijf/vakantie aan niets ontbreekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van opgemaakte bedden bij aankomst of een boodschappenpakket? Heerlijk luxe en wel zo ontspannend! 

Winters genieten

Op Landal Ski Life vindt u meer informatie over onze wintersportparken. Of wat dacht u van 'je eigen wintersportdorp'? Een verfrissend eventconcept in de sneeuw. Voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden neemt u contact met ons op.
Contact opnemen

De beste skigebieden

De Ski Life-Wintersportparken van Landal liggen in de mooiste skigebieden van Europa: we hebben zowel in Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk als Zwitserland vakantieparken. Of u nu een beginner of doorgewinterde skiër bent, voor elke wintersporter is er een park.

Uw bedrijfsevent in winterse sferen

Overdag met het team op de lange latten en 's avonds een wijnproeverij, workshop jodelen of zelfs een eigen Oktober Fest? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren en bekijk welke zakelijke events mogelijk zijn.