Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG - Hof van Saksen - sinds 2015

Klant: Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG - Hof van Saksen - sinds 2015 Categorie: Vergaderen

Sinds 2015 organiseert Hellmann Worldwide Logistics GmbH uit Duitsland bijna ieder jaar hun Global Sales Meeting op Hof van Saksen.


Met een groep van meer dan 150 personen van over de hele wereld verblijven zij vaak van maandag t/m vrijdag op het park in de schitterende boerderijen. De medewerkers delen de kamers en koken samen waardoor er gelijk al een groot saamhorigheidsgevoel wordt gecreëerd. De vergadering wordt gehouden in een van de vergaderzalen die het Hof van Saksen te bieden heeft.

Altijd iemand om te helpen

Frau Tuchen van Hellmann Worldwide Logistics GmbH: „Het team van Hof van Saksen maakt ieder jaar weer een groot verschil. Er is altijd iemand om ons te helpen met wat wij nodig hadden. De welkomstreceptie bij Bar Al Fresco was een goede start van de week, iedereen heeft dan direct de kans om elkaar te leren kennen. We hebben twee dinerarrangementen gehad. Het eten en drinken is altijd goed verzorgd. Op de laatste avond hebben we een afscheidsdiner gehad inclusief een award uitreiking en muziek, dit was een geweldige afsluiting van de week. Na de Global Sales Meeting houden we altijd een interne survey en ieder jaar ontvangen we altijd veel positieve reacties. We willen het team van Hof van Saksen bedanken voor de jarenlange geweldige samenwerking”.