Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG

Klant: Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG Categorie: Vergaderen

In mei 2015 organiseerde Hellmann Worldwide Logistics een Global Sales Meeting op Hof van Saksen.

We hebben Hof van Saksen gekozen voor onze Global Sales Meeting.

Meer dan 140 mensen van over de hele wereld waren aanwezig en verbleven in de verschillende accommodaties (van maandag t/m vrijdag). Door middel van het delen van kamers en samen koken was er veel meer sprake van team building vergeleken met de grote meetings die normaal plaatsvinden.

The vergaderzaal werkte goed voor onze meeting. Het team van Hof van Saksen maakte een groot verschil. Er was altijd iemand om ons te helpen met wat wij nodig hadden. We hebben twee diner arrangementen gehad op het resort. The welkomstreceptie bij Bar Al Fresco was een goede start van de week, iedereen had een kans om elkaar te leren kennen. Het eten en drinken (vooral de chocolade fontein) waren erg geliefd!

Op de laatste avond hebben we een afscheidsdiner gehad inclusief een award uitreiking en muziek, dit was een geweldige afsluiting van de week. Na de vergadering hebben we een interne survey gehouden en we hebben veel positieve reacties ontvangen. We willen het team van Hof van Saksen bedanken voor de geweldige week.

We kijken uit naar een volgende meeting in mei 2016.