Stichting Vang je Droom - Landal Hellendoornse Berg

Klant: Stichting Vang je Droom - Landal Hellendoornse Berg Categorie: Groepen

Al meer dan 10 jaar boekt Vang je Droom midweken voor gezinnen die al heel lang en soms nog nooit op vakantie zijn geweest. Een droom van vele kinderen die elk jaar vele malen bij ons wordt aangevraagd.


Afgelopen jaar mochten we ook weer 35 gezinnen een vakantie van een midweek aanbieden en het liefst brengen we de gezinnen onder bij De Hellendoornse Berg. Een fijn, veilig en overzichtelijk park. Bij de receptie kennen ze inmiddels deze doelgroep gezinnen. Zij worden met geduld en aandacht voortgeholpen. We ontvangen altijd foto's en berichtjes van enorm blije en dankbare gezinnen.

Sinds drie jaar brengt Vang je Droom samen met Humanitas Twente, onder de naam Samen Genieten, de kindervakantie weekenden ook onder op Landal de Hellendoornse Berg. Maar liefst zeven weekenden per jaar, acht kinderen per weekend, waarvoor het goed is even weg te zijn van de thuissituatie. Zij beleven een onbezorgd weekend waar ze nog heel lang van kunnen nagenieten. Ze worden begeleid door vier opgeleide vrijwilligers van Humanitas Twente.