Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

De naam van het park verraadt het al: de vrijstaande en ruime accommodaties op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede staan midden in de Zeeuwse natuur. Vanuit uw luxe acommodatie loopt u zo de Zeepeduinen in. U vindt dit autovrije vakantiepark in het dorpje Burgh-Haamstede, in het meest westelijke deel van Schouwen-Duiveland. En dat betekent uitwaaien, vliegeren, fietsen en watersporten. Maar ook genieten van Oosterscheldekreeft, mosselen en oesters. Vanuit het vakantiepark zit u vlakbij Boswachterij Westerschouwen. U kunt in alle rust genieten van het beste van Zeeland terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Vlakbij het strand

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede ligt in het westelijke deel van Schouwen-Duiveland. Direct aan de Zeepeduinen, dichtbij Renesse en Zierikzee en nabij de N57 en N652.

  • Ca. 30 km van Middelburg
  • Gratis draadloos internet
  • Mini market
  • Autovrij park; gratis parkeren op centrale parkeerplaats
  • Laadstation voor elektrische auto's 

Accommodaties

Het park beschikt over 96 ruim opgezette bungalows van 4 tot 13 personen met een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede
  • 4-persoons bungalow (type 5C)
  • Vanaf € 3.900,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een restaurant/ brasserie en een openluchtzwembad. Tegenover het park vindt u een 18-holes golfbaan. Verdere sportieve faciliteiten vindt u bij Sportcentrum Westerschouwen op ca. 1 km.

Praktische info

Landal Duinpark 't Hof van Haamstede
Hogeweg 44
4328 PG Burgh-Haamstede Nederland
Tel. +31 (0)111 657 000
haamstede@landal.nl
      

Let op: u dient eerst in te checken bij onze hoofdreceptie, gelegen in Sportcentrum Westerschouwen (Daleboutsweg 9, 4328 PN Burgh-Haamstede).

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).