Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

De naam van het park verraadt het al: de vrijstaande en ruime accommodaties op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede staan midden in de Zeeuwse natuur. Vanuit uw luxe acommodatie loopt u zo de Zeepeduinen in. U vindt dit autovrije vakantiepark in het dorpje Burgh-Haamstede, in het meest westelijke deel van Schouwen-Duiveland. En dat betekent uitwaaien, vliegeren, fietsen en watersporten. Maar ook genieten van Oosterscheldekreeft, mosselen en oesters. Vanuit het vakantiepark zit u vlakbij Boswachterij Westerschouwen. U kunt in alle rust genieten van het beste van Zeeland terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Vlakbij het strand

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede ligt in het westelijke deel van Schouwen-Duiveland. Direct aan de Zeepeduinen, dichtbij Renesse en Zierikzee en nabij de N57 en N652.

  • Ca. 18 km van Zierikzee 
  • Ca. 2,5 km van het strand
  • Centrale parkeerplaats (i.v.m. autovrij park)
  • Openluchtzwembad
  • Restaurant
  • Gratis draadloos internet op het hele park

Accommodaties

Het park beschikt over 96 ruim opgezette bungalows van 4 tot 13 personen met een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over een restaurant/ brasserie en een openluchtzwembad. Tegenover het park vindt u een 18-holes golfbaan. Verdere sportieve faciliteiten vindt u bij Sportcentrum Westerschouwen op ca. 1 km.