Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. Vlakbij vindt u de betoverende Vrijenbergerspreng, de grootste waterval van Nederland. Dit vakantiepark is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt daarnaast volop faciliteiten! Neem een duik in het overdekt zwembad of gooi een strike op de bowlingbaan. Of gaat u liever de omgeving verkennen met de boswachter? Omringd door bos en woud is Landal Heideheuvel het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Staat u vroeg op, dan kunt u zo maar oog in oog komen te staan met een everzwijn of een edelhert. In de Apenheul en Burgers' Zoo kunt u met uw kinderen meer dieren van dichtbij bewonderen. Beiden zijn niet ver van het vakantiepark gelegen.

Bosrijk Gelderland

Landal Heideheuvel ligt op de Veluwe omringd door bos en woud. Het park ligt dichtbij Apeldoorn, Zutphen en Deventer en nabij de A50 en de A1.

  • Ca. 10 km van Apeldoorn 
  • Wasserette
  • Parkshop (ook online)
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's 

Accommodaties

Het park beschikt over 242 bungalows van 4 tot 18 personen in een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije en huisdiervrije bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Heideheuvel
  • 4-persoons bungalow (type 4C2)
  • Vanaf € 2.500,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt daarnaast over een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een overdekt zwembad en diverse sportvoorzieningen.

Praktische info

Landal Heideheuvel
Hoge Bergweg 30
7361 GS Beekbergen Nederland
Tel. +31-(0)55 505 22 51
heideheuvel@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).