Landal Het Land van Bartje

Pony rijden, wandelen, winkelen of historische hunebedden bekijken. Een verblijf op Landal Het Land van Bartje biedt volop vermaak voor jong en oud. De 400 vrijstaande accommodaties van dit vakantiepark liggen op de Hondsrug midden in de Drentse bossen. Vanuit dit vakantiepark geniet u van prachtige fiets- en wandelroutes langs heidevelden, veengebieden en door de bossen van Drenthe. En met een eigen ponyranch, indoorspeeltuin en zwembaden is er ook op het park genoeg te beleven! Bartje's Boerderij is een gezellige, overdekte kinderspeelhoek waar jong én oud zich eindeloos vermaken. Naast een Bollo Club met Fun & Entertainment-programma, een zandbak en een speeltuin, heeft Bartje's Boerderij namelijk ook een groot terras, een poolbiljart en een leestafel. Het overdekt zwembad met grote glijbaan wordt bij mooi weer omgetoverd tot een groot openluchtzwembad (verwarmd). Landal Het Land van Bartje is bij alle weersomstandigheden de perfecte plek!

In de Drentse bossen

Landal Het Land van Bartje ligt midden in de Drentse Bossen grenzend aan boswachterij Odoorn-Exloo dichtbij Emmen aan de N34.

  • Ca. 20 km van Emmen en Assen 
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • Parkshop
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 400 accommodaties van 2 tot 10 personen in een standaard tot extra luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije en huisdiervrije bungalows en bungalows voor mindervaliden. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Het Land van Bartje
  • 4-persoons bungalow (type 4B1)
  • Vanaf € 3.200,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een breed scala aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, winkels, een zwembad met mobiel overdekt buitenbad. Naast het park ligt een 18-holes korte golfbaan.

Praktische info

Landal Het Land van Bartje
Buinerweg 8
9536 PG Ees Nederland
Tel. +31-(0)599 23 61 62
landvanbartje@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).