Landal Het Vennenbos

In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een subtropisch zwemparadijs en indoorspeelplaats, is dit autovrije vakantiepark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven. U kunt altijd subtropisch genieten in het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. Een duik in het golfslagbad, een keer van de Wild Wave super slide met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Waikiki White Water Creek ontdekken. Natuurlijk kunt u ook naar de Park Plaza voor een drankje of om te shoppen. Met 523 accommodaties is Landal Het Vennenbos een van de grotere parken van Landal GreenParks. Er is dan ook altijd wel iets te doen in het vakantiepark, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vergeet u niet om met z’n allen de prachtige bossen, vennen en heidevelden in de omgeving te verkennen?

Midden in Brabant

Landal Het Vennenbos ligt midden in de Brabantse Kempen bij Eindhoven en Tilburg en nabij de A67.

  • Ca. 25 km van Eindhoven
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • ParkShop (ook online)
  • Autovrij park; gratis parkeren op centrale parkeerplaats
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 523 bungalows van 4 tot 10 personen in een standaard tot comfort inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije, huisdiervrije, mindervalide, kindvriendelijk ingerichte bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Het Vennenbos
  • 6-persoons bungalow (type 6B1)
  • Vanaf € 3.500,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Dit park beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een Subtropisch Waterparadijs en winkels.

Praktische info

Landal Het Vennenbos
Schouwberg 7
5527 JH Hapert Nederland
Tel. +31-(0) 497 38 93 93
vennenbos@landal.com
      

Andere parken in Noord-Brabant

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).