Landal Kaatsheuvel

Omringd door natuur en vlakbij de Efteling. Hier vindt u ons nieuwste vakantiepark, Landal Kaatsheuvel. De gloednieuwe vakantiehuizen zijn modern ingericht en zorgen voor een sfeervol verblijf. Dat is pas heerlijk thuiskomen na een dagje in de Efteling. Landal Kaatsheuvel grenst aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Neem dus uw wandelschoenen mee of huur een fiets en ontdek de prachtige natuur van Noord-Brabant. Tilburg en 's-Hertogenbosch zijn nabijgelegen steden die erg leuk zijn om te bezoeken. Na een ontspannende dag kunt u een frisse duik nemen in het overdekte zwembad of gebruik maken van andere faciliteiten op het park. Kortom: De ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannende vakantie.

Moderne verblijven

Grenzend aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen vindt u dit kindvriendelijke familiepark in Kaatsheuvel. De moderne vakantiehuizen zijn centraal gelegen in Noord-Brabant en geschikt als tijdelijke woonruimte.
  • Ca. 15 km vanaf Tilburg
  • Gratis draadloos internet
  • Minishop op het park
  • Parkeren bij de accommodatie

Accommodaties

Het park beschikt over 104 modern ingerichte bungalows (deels nog in aanbouw) voor 4 tot 12 personen, met een comfortabele of luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows. Het gehele park is rookvrij, er is gratis Wifi en u kunt uw auto('s) parkeren bij uw bungalow.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Kaatsheuvel
  • 4-persoons bungalow (type 4C)
  • Vanaf € 3.500,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een mini-shop en fietsverhuur. De achtertuin van Landal Kaatsheuvel is het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Praktische info

Landal Kaatsheuvel
Duinlaan 5
5171 RN Kaatsheuvel Nederland
Tel. +31-(0)416 22 44 44
kaatsheuvel@landal.nl
    

Andere parken in Noord-Brabant

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).