Landal Landgoed Aerwinkel

Met luxe accommodaties en meerdere golfbanen in de buurt, is Landal Landgoed Aerwinkel echt een vakantiepark voor de levensgenieter. U vindt het vakantiepark vlakbij Posterholt, het Annedaals Bosch en het Munnischbos, in het prachtige Limburg. Landal Landgoed Aerwinkel is door de ligging een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. Op slechts 10 kilometer afstand van het vakantiepark ligt Roermond. Van de golfbanen in de omgeving mag u die van Residentie Brunsummerheide zeker niet missen. Op het grote, beschutte terras van uw accommodatie kunt u heerlijk bijkomen. Voor de kinderen is er een speeltuin en een overdekt zwembad.

Rust en ruimte

Landal Landgoed Aerwinkel ligt in Midden Limburg, net ten zuiden van Roermond nabij het knooppunt waar de A2 en de A73 samenkomen.

  • Ca. 10 km van Roermond
  • Gelegen nabij het Annedaals Bosch en het Minnichsbos
  • Overdekt zwembad
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet op het hele park
  • Eén auto parkeren bij de bungalow

Accommodaties

Het park beschikt over 121 comfortabele en ruime bungalows, variërend van 4- tot 10-persoonsbungalows met een standaard tot luxe inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals rolstoelvriendelijke bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/ COPD (geen open haard). Zo is er voor iedere gast een geschikte bungalow te vinden.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Daarnaast beschikt het park over diverse horecagelegenheden en een bescheiden overdekt zwembad. Voor de nodige ontspanning kunt u ook gebruik maken van de zonnebank en de sauna.