Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Dwalen door het golvende landschap van Overijssel. Stevig klimmen naar de toppen van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het is nooit saai op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Verblijf in een van de 200 accommodaties en ontdek het Twentse landschap. Ga met het hele gezin op pad naar Avonturenpark Hellendoorn of maak een huifkartocht. Bij terugkomst neemt u een verfrissende duik in het overdekt zwembad. Op dit vakantiepark is zoveel te doen dat u aan een week niet genoeg heeft. Sla met het hele gezin een balletje op de midgetgolfbaan of gooi een strike op de bowlingbaan. Houdt u van spanning? Probeer dan eens handboogschieten!

Veelzijdig Overijssel

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg ligt aan de Sallandse Heuvelrug in Haarle, vlakbij Hellendoorn en op 30 km van Deventer.

  • Ca. 30 km van Deventer
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's 

Accommodaties

Het park beschikt over 200 karakteristieke accommodaties voor 4 tot 24 personen met een comfort tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook mindervalide, rookvrije en huisdiervrije bungalows. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen..

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
  • 4-persoons bungalow (type 4B)
  • Vanaf € 2.500,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt daarnaast over een breed scala aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden en een overdekt zwembad.

Praktische info

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
Tunnelweg 7 F
7448 RV Haarle Nederland
Tel. +31-(0)548 59 70 50
hellendoornseberg@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).