Landal Miggelenberg

Vanaf het terras voor uw accommodatie stapt u zo het bos in. En de kans is dan groot dat u een aantal bewoners van het bos tegenkomt. Tijdens een verblijf op Landal Miggelenberg op de Veluwe bent u één met de natuur. U kunt nooit vroeg genoeg op! Voordat de zon opkomt, zijn de buren allang aan de slag met het bouwen van hun nest of het zoeken naar eten! Uw kinderen zijn uren zoet in het avonturenhof, het speellandschap met een spannend eiland of op de minigolfbaan. In de omgeving vindt u cultuur en natuur. In het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Museonder, het Jachthuis Sint Hubertus en Kröller-Müller Museum. Of u nu voor cultuur, natuur of avontuur komt, uw bungalow in Hoenderloo is de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen.

Midden in het bos

Landal Miggelenberg ligt midden op de Veluwe, dichtbij Apeldoorn en Arnhem, nabij de A1 en A50.

  • Ca. 15 km van Apeldoorn
  • ParkShop (ook online)
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's 

Accommodaties

Het park beschikt over 270 bungalows van 4 tot 18 personen in een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Miggelenberg
  • 4-persoons bungalow (type 4C)
  • Vanaf € 3.200,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt daarnaast over een breed scala aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een Beauty Center en een zwembad.

Praktische info

Landal Miggelenberg
Miggelenbergweg 65
7351 BP Hoenderloo Nederland
Tel. +31-(0)553 78 12 51
miggelenberg@landal.com
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).