Landal Rabbit Hill

Op Landal Rabbit Hill hoeft u de deuren van uw bungalow maar te openen en u ziet konijntjes huppelen en eekhoorntjes van boom naar boom springen. Dit ruim opgezette vakantiepark ligt midden op de Veluwe, in het plaatsje Nieuw Milligen vlakbij het dorp Uddel. Landal Rabbit Hill is de perfecte uitvalsbasis om er met de fiets op uit te trekken of één van de vele (dag)attracties in de omgeving van Apeldoorn te bezoeken. Ook uw kinderen staan te springen om naar het overdekt zwembad of het indoorspeelparadijs te mogen gaan. In de zomer kunt u ook in het openluchtzwembad terecht, met peuterbad voor de kleintjes. Voor de sportieve parkbezoekers is er o.a. een tafeltennistafel, tennisbaan, multifunctioneel sportveld en een heuse tokkelbaan (onder begeleiding). Op het park kunt u een hapje eten in de Brasserie of iets afhalen bij de Snackbar. Voor verse broodjes en andere boodschappen kunt u dagelijks terecht in de ParkShop.

Midden op de Veluwe

Landal Rabbit Hill ligt midden in de schitterende natuur van de Veluwe en nabij de A1 en de A50. Door de centrale ligging in Gelderland zijn de plaatsen Apeldoorn, Amersfoort en Arnhem goed bereikbaar.

  • Ca. 19 km van Apeldoorn
  • ParkShop (ook online)
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 290 bungalows van 4 tot 8 personen met een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije, huisdiervrije en mindervalide bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Rabbit Hill
  • 4-persoons bungalow (type 4C)
  • Vanaf € 2.800,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een groot scala aan faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, een openlucht zwembad, een parkshop en diverse horecagelegenheden.

Praktische info

Landal Rabbit Hill
Grevenhout 21
3888 NR Nieuw Milligen Nederland
Tel. +31-(0)577 45 64 31
rabbithill@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).