Praktische info

Landal Sluftervallei
Krimweg 102
1795 LS De Cocksdorp Nederland
Tel. +31-(0)222 31 62 14
sluftervallei@landal.nl
      

Route-informatie

Parkeren

U kunt uw auto bij uw accommodatie parkeren, met uitzondering op het type 6C (bungalownummer 259), de mobile homes (nummer 301 t/m 316) en kampeerplaatsen C2 en C3. Wij verzoeken u dan uw auto op de nabijgelegen parkeerplaatsen te parkeren.

Texels Parkeervignet

Met het Texels e-vignet kunt u parkeren in de betaalde parkeergebieden op Texel. Kijk voor meer informatie en het online bestellen op de website. Zonder dit vignet betaalt u via de parkeerautomaat € 2,50 per uur.

 

Overtocht

Vanaf Den Helder gaat er elk uur een veerboot naar Texel, verzorgd door TESO. U hoeft geen datum of tijdslot te reserveren voor deze dienst. Wel kunt u hier alvast een retourticket kopen en eventueel uw auto of ander vervoersmiddel registreren voor automatische toegang. Kijk ook op de website voor tarieven en actuele informatie over de veerdienst.

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Den Helder rijdt er een bus naar de haven, waar de boot vertrekt naar `t Horntje. Vanaf `t Horntje kunt u met de Texelhopper verder reizen naar Landal Sluftervallei. De bus stopt op het park. Een rit met de Texelhopper dient een uur van tevoren gereserveerd te worden. Voor meer informatie en tarieven kunt u terecht op de website of bellen naar +31-(0)222 78 40 00.

 

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Camping Vanaf 13.00 uur Voor 12.00 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Receptie

Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de receptie.

Flexibele aankomstdagen

In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Openingstijden op aankomstdagen*

Parkshop:
  • Vrijdag tot 20.00 uur
  • Maandag tot 18.00 uur

De Brasserie
  • De keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch en vanaf 17.00 geopend voor diner. Reserveer voor aankomst alvast een tafel via tel. +31-(0)222 31 68 19
De openingstijden op overige dagen en van de andere faciliteiten ontvangt u bij aankomst op het park.

* Openingstijden onder voorbehoud.

Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas, American Express, VISA en Mastercard.

Te huur

Fietsen, bolderwagens en skelters, kinderfietsen en -zitjes, tennisrackets en -ballen en midgetgolfsticks en -ballen.

Internetmogelijkheden op het park

In het restaurant is gratis wifi beschikbaar. In uw accommodatie kunt u tegen betaling eenvoudig draadloos internetten. Koop uw internetvoucher snel en gemakkelijk bij de receptie. Indien u verblijft in een (extra) luxe bungalow is wifi in de accommodatie voor u gratis. Lees meer over internet en wifi op het park

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow/luxe stacaravan (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht