Landal Twenhaarsveld

De Holterberg in Overijssel is een van de weinige bergen die Nederland rijk is. Hij is bijna 60 meter hoog en maakt deel uit van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Precies aan de voet van deze berg vindt u Landal Twenhaarsveld. Dit bosrijke en autovrije vakantiepark beschikt over vele faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, restaurant en waterspeelplaats. De accommodaties vormen het ideale vertrekpunt voor wandel-, fiets- of huifkartochten door Twente. Het dorp Holten ligt om de hoek en de Hanzesteden Deventer en Zutphen op zo’n 20 kilometer van het park. Uw benen zijn hier uw beste vrienden. Want door de ligging aan de Holterberg wilt u elke dag wel wandelen en fietsen. Neem de hond mee want die kan zich helemaal uitleven in de hondenzwemplaats en na afloop heerlijk onder de hondendouche op het park.

Veelzijdig Overijssel

Landal Twenhaarsveld is een bosrijk en autovrij bungalowpark vlakbij Deventer en Hengelo en nabij de A1.

  • Ca. 40 km van Enschede
  • Wasserette
  • ParkShop (ook online)
  • Autovrij park; parkeren op centrale parkeerplaats
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 278 bungalows van 2 tot 18 personen in een standaard tot luxe inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals kinderbungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen of COPD (geen open haard). Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Twenhaarsveld
  • 4-persoons bungalow (type 4B)
  • Vanaf € 2.400,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een zwembad, en diverse horecagelegenheden. Vlakbij het park bevindt zich een verwarmd openluchtzwembad en 18- holes golfbaan (GVB verplicht).

Praktische info

Landal Twenhaarsveld
Landuwerweg 17
7451 SP Holten Nederland
Tel. +31-(0)548 36 14 58
twenhaarsveld@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).