Zakelijk huren

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Bekijk de mogelijkheden voor zakelijk huren en vraag hieronder een offerte aan. 
Offerte aanvragen

Zakelijk Huren bij Landal GreenParks

Zoekt u een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat) of voor een zakenrelatie? Een flexibele huuroplossing in de buurt van het werk biedt uitkomst. Of u nu een weekend, een week of een maand blijft, Landal Business Line biedt comfortabele accommodaties met huiselijke sfeer op meer dan 95 parken in Nederland en Europa. 
 

Thuiswerken op een van onze parken

Het vele thuiswerken zorgt ervoor dat ons privé- en werkende leven zich steeds meer in dezelfde omgeving afspelen: de ruimte van onze eigen woning. Ook al biedt dit allerlei voordelen, een ándere omgeving heeft juist weer die positieve invloed op de mindset en het welzijn van uw medewerkers. Landal Business Line introduceert daarom: 'thuis'-werken vanuit een bungalow op een van onze parken. Uw medewerkers er even tussenuit, midden in de natuur en met alle mogelijkheden om tussen het werken door nieuwe inspiratie en energie op te doen tijdens een verkwikkende wandeling. Een mooie blijk van waardering naar uw werknemers toe, in deze bijzondere tijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.  
 
Thuiswerken bij Landal

Veelgestelde vragen

Algemene vragen
Vragen over prijzen en voorwaarden
Vragen over het verblijf
  • Welke horecagelegenheden zijn er op de parken?

    Dit verschilt per park en kun je terugvinden op onze parkpagina’s. Daarnaast hebben we op veel parken uitgebreide banquetingmogelijkheden en kun je ontbijtservice bijboeken. Wil je liever in je eigen bungalow eten? Op de meeste parken kun je ook een gourmetarrangement en/of barbecue-arrangementen boeken.

  • Wat kan ik bij mijn reservering bijboeken?

    We kunnen je tijdens het verblijf volledig ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje. En dat bezorgd in je bungalow! Ook kunnen we zorgen voor een opgemaakt bed en een handdoekenpakket. 

Tijdelijk wonen bij Landal? Stage Entertainment ging u voor!

Stage Entertainment verblijft al ruim 10 jaar met diverse musical tours met cast en crew op verschillende parken van Landal zoals De Bloemert, Hoog Vaals, Landgoed de Elsgraven, Domein de Schatberg en Resort Hof van Saksen.