Zakelijk huren

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Bekijk de mogelijkheden voor zakelijk huren en vraag hieronder een offerte aan. 
Offerte aanvragen

Zakelijk Huren bij Landal GreenParks

Zoekt u een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat) of voor een zakenrelatie? Een flexibele huuroplossing in de buurt van het werk biedt uitkomst. Of u nu een weekend, een week of een maand blijft, Landal Business Line biedt comfortabele accommodaties met huiselijke sfeer op meer dan 95 parken in Nederland en Europa. 
 

Thuiswerken op een van onze parken

Het vele thuiswerken zorgt ervoor dat ons privé- en werkende leven zich steeds meer in dezelfde omgeving afspelen: de ruimte van onze eigen woning. Ook al biedt dit allerlei voordelen, een ándere omgeving heeft juist weer die positieve invloed op de mindset en het welzijn van uw medewerkers. Landal Business Line introduceert daarom: 'thuis'-werken vanuit een bungalow op een van onze parken. Uw medewerkers er even tussenuit, midden in de natuur en met alle mogelijkheden om tussen het werken door nieuwe inspiratie en energie op te doen tijdens een verkwikkende wandeling. Een mooie blijk van waardering naar uw werknemers toe, in deze bijzondere tijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.  
 
Thuiswerken bij Landal

Veelgestelde vragen

Algemene vragen
 • Kan ik werknemers onderbrengen in de accommodaties van Landal GreenParks?

  Het is mogelijk om werknemers onder te brengen op de parken van Landal GreenParks. Voor uw werknemers gelden soms andere voorwaarden dan voor onze overige gasten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezetting van maximaal 1 persoon per slaapkamer. Ook is er een maximum gesteld aan het aantal zakelijke reserveringen op onze parken. Het is daartoe mogelijk dat, in het geval het maximum zakelijk te reserveren bungalows is bereikt, wij uw werknemers niet kunnen plaatsen op ons park. In dat geval zullen wij ons uiterste best doen om een alternatief te vinden op één van onze parken in de regio. Voor meer informatie en beschikbaarheid voor uw werknemers, kunt u contact met ons opnemen via 088-205 98 88.

 • Kan ik voor werknemers een accommodatie reserveren voor een langere periode?

  Het is mogelijk om een accommodatie voor een langere periode te reserveren. Bij Landal Business Line kunt u voor maximaal 52 weken aaneengesloten reserveren. Voor details, beschikbaarheid, prijzen, voorwaarden en het reserveren neem contact met ons op via 088-205 98 88.

 • Is er een wasmachine in de bungalow aanwezig waar ik (voor een langere periode) in verblijf?

  Nee, een wasmachine is niet standaard aanwezig in de bungalows van Landal GreenParks, dit verschilt per park en type accommodatie. Op onze website kunt u bekijken wat de kenmerken van de accommodatie precies zijn. Mocht er geen wasgelegenheid zijn in de bungalow, dan beschikken veel parken over een centrale wasserette op het park. U kunt bij de receptie informeren naar de mogelijkheden en prijzen.

 • Is het noodzakelijk om tussentijds te verhuizen?

  Indien u voor een langere periode een accommodatie huurt op een van onze parken dan kan het soms noodzakelijk zijn om tussentijds te verhuizen. Sommige parken stellen het verplicht dat er om de drie maanden verhuist wordt, bij anderen is dit niet noodzakelijk. Ook kan het zijn dat het door vele voorkeursboekingen in vakantieperiodes niet mogelijk is om het verblijf in één en dezelfde accommodatie te boeken. Wij geven bij het prijsvoorstel aan als er tussentijds verhuist dient te worden. Uiteraard doen wij altijd ons best om een verblijf aan te bieden waarbij niet tussentijds verhuist hoeft te worden. 

Vragen over prijzen en voorwaarden
 • Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

  De prijzen van de reserveringen bestaan uit een deel huurkosten en een deel verplicht bijkomende kosten.

  Bij de huurprijs is inbegrepen: 
  • Schoonmaakkosten
  • Elektriciteit, gas, water en verwarming (bij normaal verbruik; verbruiksafhankelijke kosten voor nutsvoorzieningen op de parken in Denemarken)
  • Toegang tot de faciliteiten op het park
  • BTW

  Niet bij de huurprijs inbegrepen zijn de verplichte bijkomende kosten: 
  1. Reserveringskosten
  2. Bedlinnen
  3. Toeristenbelasting

  Bij een zakelijk lange termijn verblijf (meer dan vier weken) komen hier nog de volgende verplichte kosten bij: 
  • Eindschoonmaak
  • Wekelijkse wissel bedlinnen
  • Wekelijkse schoonmaak sanitair en badkamer

 • Welk BTW percentage wordt er berekend?

  De prijzen die u ontvangt van Landal Business Line zijn altijd inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Voor het huren van een accommodatie geldt in Nederland het laag-BTW tarief van 9%. Ook de meeste verplichte extra’s hebben dit laagtarief. Over de toeristenbelasting wordt geen BTW geheven. Sommige extra’s worden aangeslagen tegen het hoog-BTW tarief van 21%. Deze uitsplitsing wordt op uw factuur weergegeven. Voor reserveringen op parken buiten Nederland geldt het BTW tarief van het betreffende land. Ook deze uitsplitsing vindt u terug op uw factuur.

Vragen over het verblijf
 • Ben ik verplicht bedlinnen af te nemen bij een verblijf?

  Bedlinnen is een verplichte afname bij Landal GreenParks. De kosten hiervoor bedragen € 8,95 per persoon. Bij een lang verblijf wordt er een bedlinnen pakket per week gerekend. U kunt in dat geval elke week het gebruikte bedlinnen inleveren en ontvangt een schoon pakket.

 • Welke horeca mogelijkheden zijn er op de parken?

  Op de meeste Landal parken zijn één of meerdere horecagelegenheden aanwezig, van snackbar tot á-la-carte restaurant. Dit aanbod verschilt per park en kunt u terugvinden op de parkpagina’s. Daarnaast bieden wij op een groot aantal parken uitgebreide banqueting mogelijkheden en kunt u ontbijtservice bijboeken. Wilt u liever in de eigen bungalow eten? Op de meeste parken bieden wij o.a. gourmetarrangementen en barbecue arrangementen. Bovendien beschikt iedere accommodatie over een keuken en kunt u er met uw gezelschap ook voor kiezen om zelf te koken. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.

 • Wat kan ik bij mijn reservering bijboeken?

  Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoekenpakket voor u klaarligt. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten. Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner. Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen.

Tijdelijk wonen bij Landal? Stage Entertainment ging u voor!

Stage Entertainment verblijft al ruim 10 jaar met diverse musical tours met cast en crew op verschillende parken van Landal zoals De Bloemert, Hoog Vaals, Landgoed de Elsgraven, Domein de Schatberg en Resort Hof van Saksen.