Zakelijk huren

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Bekijk de mogelijkheden voor zakelijk huren en vraag hieronder een offerte aan. 
Offerte aanvragen

Zakelijk Huren bij Landal GreenParks

Zoekt u een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat) of voor een zakenrelatie? Een flexibele huuroplossing in de buurt van het werk biedt uitkomst. Of u nu een weekend, een week of een maand blijft, Landal Business Line biedt comfortabele accommodaties met huiselijke sfeer op meer dan 95 parken in Nederland en Europa. 
 

Thuiswerken op een van onze parken

Het vele thuiswerken zorgt ervoor dat ons privé- en werkende leven zich steeds meer in dezelfde omgeving afspelen: de ruimte van onze eigen woning. Ook al biedt dit allerlei voordelen, een ándere omgeving heeft juist weer die positieve invloed op de mindset en het welzijn van uw medewerkers. Landal Business Line introduceert daarom: 'thuis'-werken vanuit een bungalow op een van onze parken. Uw medewerkers er even tussenuit, midden in de natuur en met alle mogelijkheden om tussen het werken door nieuwe inspiratie en energie op te doen tijdens een verkwikkende wandeling. Een mooie blijk van waardering naar uw werknemers toe, in deze bijzondere tijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.  
 
Thuiswerken bij Landal

Veelgestelde vragen

Vragen over prijzen en voorwaarden
 • Hoeveel btw wordt er berekend?

  Voor het huren van een accommodatie geldt in Nederland het lage btwtarief van 9%. Ook de meeste verplichte extra’s hebben dit tarief. Over de toeristenbelasting wordt geen btw geheven. Sommige extra’s worden aangeslagen tegen het hoge btwtarief van 21%. Deze uitsplitsing kunt u terugvinden op uw factuur.

 • Kan ik voor werknemers een accommodatie reserveren voor een langere periode?

  Ja, dat is mogelijk. U kunt voor maximaal 25 weken aaneengesloten boeken. Interesse? Neem dan contact met ons op via 088 - 205 98 88 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 • Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

  Bij de huur inbegrepen:
  • Elektriciteit, gas en verwarming (m.u.v. parken in Denemarken)
  • Een kinderbedje en kinderstoel zijn inbegrepen. Kijk voor de zekerheid op de website of dit ook geldt voor het park waar jij verblijft.
  • Toegang tot faciliteiten op het park
  • Btw
   
  Verplichte bijkomende kosten:
  • Boekingskosten
  • Bedlinnen per persoon en kinderbedlinnen
  • Toeristenbelasting per persoon, per nacht (de hoogte hiervan verschilt per park)
  • Schoonmaakkosten
  • Neem je huisdieren mee? Hier betaal je voor per huisdier.

 • Ik ben op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een aantal maanden. Vanaf welk bedrag per maand kan ik terecht bij Landal GreenParks?

  Op onze website vindt u van verschillende parken prijsindicaties per 4 weken. Dit zijn gemiddelde prijzen op basis van een jaarprijs. Hier brengen we de meeste gasten voor een lang verblijf onder. Houd er rekening mee dat de prijzen verschillen per seizoen. Zo kan een verblijf in november goedkoper zijn dan in de zomer. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Wanneer boek ik als particulier bij Landal Business Line?

  Dit kan op het moment dat u voor een langere periode wilt verblijven op een van onze parken (vanaf 29 nachten). Of als u meerdere bungalows (21 of meer) wilt reserveren. We sturen u een voorstel per mail. Na uw akkoord op het voorstel, sturen we een contract. Nadat u deze heeft getekend, maken we de boeking definitief. Hier kunt u een offerte aanvragen.

 • Ben ik verplicht bedlinnen af te nemen bij een verblijf? 

  Voor bedlinnen betaalt u een extra bedrag bovenop de huur van de accommodatie, dit neemt u standaard bij ons af. Dat hoeft u dan zelf niet mee te nemen, scheelt weer! Het bedlinnenpakket bestaat uit een overtrek voor de dekbedden, kussens en het matras. We maken onderscheid tussen bedlinnen voor volwassenen en kinderen. De kosten van het bedlinnen worden opgenomen in de offerte die je van ons ontvangt. Is het kinderbed niet standaard aanwezig in de geboekte accommodatie? Dan betaal je hier ook apart huur voor. Goed om te weten: wekelijks verwisselen we het bedlinnen. Hier berekenen we kosten voor.

Vragen over het verblijf
 • Wat is er aanwezig in de accommodatie?

  Op onze website kunt u bij het betreffende park de contactgegevens van het park vinden. Naast een woonkamer, meerdere slaapkamers en een badkamer is er altijd een volledig ingerichte keuken aanwezig. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de receptie van het park. Op onze website kunt u de contactgegevens van het park vinden.

 • Is het nodig om tussentijds te verhuizen?

  Als u een langere periode een accommodatie huurt, dan kan het soms noodzakelijk zijn om tussentijds te verhuizen. Bij sommige parken is dit om de drie maanden verplicht, terwijl dit bij andere parken niet noodzakelijk is. In de vakantieperiodes zijn er vaak veel voorkeursboekingen. Daardoor is het niet altijd mogelijk om het gehele verblijf in dezelfde accommodatie te verblijven. Dit geven we aan in de offerte. We proberen er altijd voor te zorgen dat dit niet nodig is.

 • Is er een wasmachine aanwezig in de accommodatie?

  Nee, dit is niet standaard aanwezig in onze accommodaties. Dit verschilt per park en type accommodatie. Bekijk bij de kenmerken van de accommodatie of er een wasmachine aanwezig is. Is dit niet het geval? Geen zorgen, veel parken hebben een wasserette op het park. Informeer bij de receptie van het park naar de mogelijkheden en prijzen.

Tijdelijk wonen bij Landal? Stage Entertainment ging u voor!

Stage Entertainment verblijft al ruim 10 jaar met diverse musical tours met cast en crew op verschillende parken van Landal zoals De Bloemert, Hoog Vaals, Landgoed de Elsgraven, Domein de Schatberg en Resort Hof van Saksen.