Zakelijk huren

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat), zakenrelatie of voor uzelf? Bekijk de mogelijkheden voor zakelijk huren en vraag hieronder een offerte aan. 
Offerte aanvragen

Zakelijk Huren bij Landal GreenParks

Zoekt u een tijdelijke woonruimte voor een medewerker, arbeidsmigrant (expat) of voor een zakenrelatie? Een flexibele huuroplossing in de buurt van het werk biedt uitkomst. Of u nu een weekend, een week of een maand blijft, Landal Business Line biedt comfortabele accommodaties met huiselijke sfeer op meer dan 95 parken in Nederland en Europa. 
 

Thuiswerken op een van onze parken

Het vele thuiswerken zorgt ervoor dat ons privé- en werkende leven zich steeds meer in dezelfde omgeving afspelen: de ruimte van onze eigen woning. Ook al biedt dit allerlei voordelen, een ándere omgeving heeft juist weer die positieve invloed op de mindset en het welzijn van uw medewerkers. Landal Business Line introduceert daarom: 'thuis'-werken vanuit een bungalow op een van onze parken. Uw medewerkers er even tussenuit, midden in de natuur en met alle mogelijkheden om tussen het werken door nieuwe inspiratie en energie op te doen tijdens een verkwikkende wandeling. Een mooie blijk van waardering naar uw werknemers toe, in deze bijzondere tijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.  
 
Thuiswerken bij Landal

Veelgestelde vragen

Algemene vragen
Vragen over prijzen en voorwaarden
Vragen over het verblijf
  • Welke horeca mogelijkheden zijn er op de parken?

    Op de meeste Landal parken zijn één of meerdere horecagelegenheden aanwezig, van snackbar tot á-la-carte restaurant. Dit aanbod verschilt per park en kunt u terugvinden op de parkpagina’s. Daarnaast bieden wij op een groot aantal parken uitgebreide banqueting mogelijkheden en kunt u ontbijtservice bijboeken. Wilt u liever in de eigen bungalow eten? Op de meeste parken bieden wij o.a. gourmetarrangementen en barbecue arrangementen. Bovendien beschikt iedere accommodatie over een keuken en kunt u er met uw gezelschap ook voor kiezen om zelf te koken. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.

  • Wat kan ik bij mijn reservering bijboeken?

    Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoekenpakket voor u klaarligt. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten. Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner. Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen.

Tijdelijk wonen bij Landal? Stage Entertainment ging u voor!

Stage Entertainment verblijft al ruim 10 jaar met diverse musical tours met cast en crew op verschillende parken van Landal zoals De Bloemert, Hoog Vaals, Landgoed de Elsgraven, Domein de Schatberg en Resort Hof van Saksen.